Campania ,,Împreună dăruim aripi de bucurie” a adus 25.000 lei puiuților de la spitalul Marie Curie

Inițiativa umanitară susținută de Sun Plaza și Fundația HOSPICE Casa Speranței a adus mai mult decât bucuria întâlnirii cu  tenorul Vlad Miriță si baritonul Iordache Basalic, sau trucurile hazlii ale Magicianului Teo, în preajma Sărbătorilor de Crăciun.

Alături de Sun Plaza și Fundația HOSPICE Casa Speranței, au dăruit aripi de bucurie alte cateva mii de oameni călăuziți de dorința nobilă de a aduce zâmbete și speranță pe chipurile micuților pacienți. Ca urmarea a acestui parteneriat, în perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donată suma totală de 25,000 de lei, sumă care acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire la copiii internați în Spitalul Marie Curie din Capitală, efectuate de personalul HOSPICE.

aripi de bucurieSun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru îngrijirea copiilor internați la „Marie Curie”, dar și pentru ca timpul petrecut de aceștia și de părinții lor în spital să treacă mai ușor: scutece și cereale, pijamale, cărți de povești, păpuși, pachete Lego, jucării de pluș, cărți de colorat, dar și pixuri și creioane colorate.

Campania „Împreună dăruim aripi de bucurie” a continuat timp de o lună si jumătate în cadrul Sun Plaza, unde a fost amenajat un spatiu special pentru donații în bani. Astfel, persoanele care au fost impresionate de povestea puiuților de om, de la spitalul Marie Curie, au putut susține inițiativa umanitară și afla mai multe informații despre secțiile spitalului și despre modul în care se pot implica.

HOSPICE Casa Speranței derulează un proiect împreună cu Spitalul Marie Curie pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor internați în această instituție printr-un serviciu complex mobil de îngrijire paliativă pediatrică. Obiectivele proiectului sunt acordarea de sprijin medical, psiho-emoțional și social copiilor cu boli incurabile internați la Marie Curie și sprijinirea familiilor pentru a face față provocărilor complexe asociate cu boala incurabilă. Îngrijirea oferită de HOSPICE este complementară celei primite în spital, o parte din copii fiind preluați ulterior și în celelalte servicii ale organizației (îngrijire la domiciliu, centru de zi, școala HOSPICE).

Donațiile au putut fi făcute și direct către Fundația HOSPICE Casa Speranței, în contul RO49BPOS85202606441RON01.

 

Leave a Reply