Gheorghe Amza a lansat un volum de poezie

Gheorghe Amza și-a lansat volumul de poezie “Zbor frânt” la Libraria Mihai Eminescu, zilele trecute. Actorul Mihai Drogeanu și bandul lui Mihai Napu au însuflețit atmosfera.

Cei care au introdus publicului creația fostului decan al Facultății de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice, din cadrul Universității Politehnice București, au fost Geta Vodislav, directorul comercial al librăriei și Ecaterina Milica, editor și reprezentant al editurii Printech.

gheorghe amzaCâteva dintre poeziile ce se regăsesc în volumul “Zbor Frânt” au fost realizate în penitenciar, la Poarta Alba și la Jilava, acolo unde autorul și-a dat pentru prima dată frâu liber talentului poetic. Până atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de cărți de specialitate, unele dintre ele fiind de referință în domeniul tehnic.

În volumul lansat cititorul va regăsi poeme dedicate iubirii, libertății, dar și un set de poezii despre justiție, pe care autorul o consideră aservită.

Un moment special a fost realizat de actorul Marius Drogeanu, care a recitat două poezii ale autorului, iar Mihai Napu și trupa sa au delectat publicul cu muzica lor deosebită.

Leave a Reply