1001 de gustărele, dragele de ele!

Românul găsește mereu motiv de sărbătoare și preparatele gustoase sunt în centrul fiecărui eveniment festiv, pentru că lui, românului, îi place să mănânce. Restaurantele La Mama sunt renumite pentru mâncarea gustoasă și porțiile generoase, iar prin evenimentele Gustar’in au reunit atmosfera festivă, mâncarea gustoasă și socializarea la un pahar cu vin.
 A fost întâi La Mama Ștefan cel Mare, luni, 24 aprilie, când Silvana Borza, talentat food creator ne-a îmbiat cu mini-frigărui cu mici și cartofi prăjiți, cu porții cochete de mămăliguță și sărmăluțe, cu pâine cu slănină si ceapă verde, frigărui cu branză sau vestiții papanași, dar miniaturali.

This slideshow requires JavaScript.

Am întâlnit prieteni dragi, am “vinuit” cu Cezar, Adriana și Mirela, ba chiar am făcut planuri de viitor. Am avut și sesiune foto, alături de Ileana și Mihaela, cu creațiile Mihaelei Bachmann, puse în lumină favorabilă de Alina Miron, prin obiectivul său magic. Am schimbat informații și impresii cu Cătălin Mahu și nici nu am sesizat când s-a sfârșit prima ediție a Gustărim și Vinuim.

This slideshow requires JavaScript.


Astfel încât s-a impus o a doua ediție: Gustar’in, 2nd edition, miercuri, 10 mai, tot la La Mama Ștefan cel Mare.
Aceleași preparate gustoase, reinterpretate, alintate cu numele de “gustărele”, mese de cocktail și barul de vinuri parfumate, aromate și reci, savurate de oameni veseli și pricepuți.

Răsfățul este mereu la el acasă în restaurantele La Mama, dar aceste două evenimente au fost inspirate de mișcarea culturală “Gastronomie românească de secol XXI” inițiată de revista Vinul.Ro

Credit foto: Alina Miron

 

Leave a Reply