Concert aniversar – 30 de ani cu Cătălin Crișan

Asociația Culturală Spectaculis pregătește concertul aniversar “Cătălin Crișan și prietenii săi”, care va avea loc în data de 3 octombrie, ora19:30, la Sala Palatului. Spectatorii care îsi vor achiziționa biletele până în data de 1 iunie beneficiază de o perioadă de presale, cu un discount de 20%.
Concertul aniversar “Cătălin Crișan și prietenii săi” va fi pus în scenă într-o manieră grandioasă: orchestra Mundi Colour va acompania live interpretările artiștilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Invitații îndrăgitului cântăreț vor fi Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminița Anghel, Anișoara Puică, Adrian Daminescu, Mihai Trăistariu și, nu în ultimul rând, fiica sa – Daria Cătălina Crișan. De asemenea spectatorii vor avea parte si de alte surprize frumoase.

“Prin acest concert, pe care îl pregătesc împreună cu prietenii mei voi marca împlinirea a 30 de ani de carieră. Este o mare bucurie faptul că la acest concert aniversar îmi vor fi alături nume celebre și voci de aur ale scenei românești”, a declarat artistul Cătălin Crișan.

Organizatorul concertului aniversar “Cătălin Crișan și prietenii săi” este Asociația Culturală Spectaculis. Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 50 lei – 160 lei si pot fi achizitionate atat de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines cat si online de pe www.bilete.salapalatului.ro, www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro sau www.eventim.ro.

 

Leave a Reply