Elveția recrutează personal medical din România

În acest weekend, la târgurile de joburi care au loc la București și Craiova, personalul medical care dorește să-și croiască o carieră în Elveția are posibilitatea de a apela la serviciile unei companii care are drept parteneră o româncă, pe Adriana Lupu. Alături de Erwin Gruber aceasta a pus bazele unei firme de plasare de personal specializat în domeniul medical. Cei doi susțin că nu percep comision solicitanților.

O antreprenoare româncă – Adriana Lupu și un elvețian cu experiență vastă în marketing – Erwin Gruber,  plasează forță de muncă în Elveția în domeniu medical. Adriana a lucrat în România în specialitatea îngrijirea frumuseții, a deschis numeroase saloane de cosmetică și chiar o școala dedicată celor ce doreau să se perfecționeze. A plecat apoi în Germania, unde a pus bazele unei afaceri în același domeniu, un salon de înfrumusețare.

Având experiența de antreprenor și contactele partenerului elvețian, Erwin Gruber, Adriana a decis să creeze o nouă companie, care să plaseze forță de muncă în domeniul medical, în Elveția, pentru un salariu onorabil. Erwin a mai plasat forță de muncă, respectiv asistente medicale în căminele de bătrâni din Elveția.

”Acum 20 de ani, am început să furnizez asistente medicale în casele de pensionare din Elveția. Pe atunci nu existau specialiști din România, iar condițiile erau mai dificile,  mai ales pentru a obține recunoașterea studiilor acestora. Acum, medicii și asistenții medicali cu diplomă universitară sunt bineveniți în Elveția. Solicitările și imp,icit facilitățile sunt pentru medicii și asistente medicale cu câțiva ani de experiență, inclusiv în poziții de conducere”, a declarat Erwin Gruber.

Atât Adriana cât și Erwin susțin că este important ca solicitanții să știe bine o limbă străină, de aceea intenționează să deschidă și o școală la București, pentru ca cei care pleacă în Elveția la noul loc de muncă, să plece pregătiți.

”Plasarea noastră este gratuită pentru candidați. Licența mea de stat SEO, pentru aceasta profesie este acreditată de statul elvețian. Trebuie doar să plătiți costurile minime pentru instruirea dvs. în limba germană. Depunerea documentelor de înscriere și costurile de deplasare până în Elveția cad în sarcina Dumneavoastră” a precizat Erwin Gruber.

Cei interesați pot aplica la elvetiajobs.ro sau pot solicita informații suplimentare.

 

One comment

Leave a Reply