Interviu cu Roxana Chiroiu – Dona Kyros (video)

Sâmbăta trecută, Roxana Chiroiu Boteanu și-a lansat noua colecție a brandului Dona Kyros – Pour Toi. Designerul care creează pentru “femeia care reușește să le facă pe toate și se bucură de fiecare moment alert, de fiecare moment calm, de fiecare clipă de energie și de fiecare clipă de relaxare”, a reușit să ne răspundă câtorva întrebări. A consemnat Corina Georgescu.

Roxana ChiroiuDona Kyros este Roxana Chiroiu. De ce Kyros? Pentru că bunicii soțului ei erau greci și se numeau Kyros. A devenit ”Chiroiu” prin românizarea numelui. Acum numele bunicilor a devenit un brand apreciat. “Povestea Dona Kyros a început cu mulți ani în urmă, într-o cămăruță lângă Parcul Obor, cu 3 fete, 3 mașini de cusut și cu siguranța că voi înfăptui ceea ce am știut în adâncul sufletului dintotdeauna: că voi face haine care să aibă căutare și succes”.

culoareNoua colecție, intitulată “Pour toi” este plină de culoare, despre care designerul consideră că “avem toți nevoie atât în suflete cât și in jurul nostru”.

“Dincolo de materialele de cea mai bună calitate, imprimate sau lucrate după imaginația designerului, creațiile pictate manual ocupă un rochieloc important în lumea Dona Kyros. Astfel, hainele devin artă, iar arta se potrivește atât de bine cu universul minunat al Femeii” spune Roxana.

“În plus, conceptul artistic se poate armoniza cu dorințele fiecărei femei în parte,  având în vedere că personalizarea desenelor este posibilă oricând” mai promite ea. Pentru tine!

pentru tine

 

Leave a Reply