Claudia Rawlings promite o vară WanderLust

Marţi seară,  Palatul Cesianu Racoviță, ce găzduiește exclusivista galerie de artă Artmark, a fost pentru câteva ore destinație de vacanță exotică. Claudia Rawlings a lansat colecţia de primăvară-vară 2016, WanderLust, veselă şi plină de culoare.

Claudia Rawlings si GraziellaVedete, fashion editori, jurnalişti din presa glossy şi mondenă, stilişti, fashion & beauty bloggers, iubitori nai modei şi ai călătoriilor cu stil  au răspuns ineditei invitații la vacanță, întregită de concertul Nico şi de momentul artistic susţinut la vioară electrică de Graziella.
Claudia Pavel, Simona Dragomir, Florentina Opriş, Ianna Novac, Dana Luţu, Dezbracatu’, alături de protagonistele emisiunii “Dreptul la fericire” de la Happy Channel au intrat în jocul de-a vacanţa fashion inedită, într-o atmosferă stylish si relaxată.
“La bază a stat visul meu de a face o colecţie care să spună povestea unui globetrotter în destinaţii exotice. De ce WanderLust? Wanderlust este un termen nou apărut, care defineste dorinţa irezistibilă de a explora, de a străbate lumea în lung şi-n lat. Mi-am definit colecţia prin acest nume special, ca o tribut adus femeii moderne, care iubeşte să călătorească – mult, dar, mai ales, cu cât mai mult stil.”, ne dezvăluie Claudia Rawlings conceptul colecţiei sezonului primăvară-vară 2016.

costume de baie colectia WanderLustClaudia ne propune în colecţia WanderLust 3 modele de costume de baie, gândite pentru a flata orice siluetă: de la costumele clasice, bikini, la costumul dintr-o singură piesă şi la cele de inspiraţie retro, cu slipul cu talie înaltă. Desprinse parcă direct din peisajele caraibiane, costumele de baie sunt imprimate cu design floral creaţie proprie Claudia Rawlings şi accesorizate cu halate şi saronguri chic.

Conceptul colecției este completat de materialele din fibre vegetale, neşifonabile, alese cu grijă şi gândite special pentru a fi purtate uşor şi comod în vacanţă.
De altfel, şi în noua colecţie regăsim amprenta inconfundabilă a artistei, care s-a afirmat, în fiecare sezon, prin asocieri inedite şi inovative de materiale si texturi.
Piesele din colecţia WanderLust asociază denimul, folosit ca accent pe voaluri foarte fine, cu vâscoza, mătasea vegetală şi bumbacul. Ca o notă distinctivă amintim ţesăturile din bumbac cu dublă faţă, folosite pentru cămăşile răcoroase, ideale pentru zilele toride.

Claudia Rawlings nu este doar fashion designer, ci și stilistă, fiind cea care îi creează cântăreţei Nico ţinutele speciale de scenă.

  • Daniela BaloiCreațiile au fost prezentate de modele de la ICAN Model Management, gata de vacanţă în ţinutele WanderLust, cu coafuri realizate de echipa de hair-stylisti Top Cut Salon – Hair şi machiate de profesioniştii de la Scoala de make-up Ramona Chiriţă. Lor li s-a alăturat una dintre protagonistele emisiunii “Dreptul la fericire” de la Happy Channel, emisiune prezentată de Nuami Dinescu. Daniela Baloi a îmbrăcat rochia de mireasă a colecției și a stârnit ropote de aplauze.

Au participat la crearea unei atmosfere exotice, de vacanță, vinurile de la Domeniile Sâmbureşti şi Sarica Niculiţel, oferite spre degustare de Florin Voica, președinte al Asociației Somelierilor din Romania, dar și de plantele luxuriante oferite de Maison de Fleurs şi piesele florale în stil Hawaii realizate de The Flower Story ori cele create de Masaya special pentru cornerul exotic.

Invitaţii au savurat deliciile din candy bar-urile pregătite de Indoa Events şi De Grens Suikerwerken – Haute confiserie Olanda.

A fost o seară de poveste, din care rămân reale creațiile Claudiei Rawlings, pantofii creaţie Coca Zaboloteanu, genţile Bookletta şi Leida. Şi imortalizată în amintiri de neuitat de fotograful The storyalist şi de Claudiu Popa – Imaginarium Video.

Leave a Reply