Sfaturi despre…pantofi, de la Mihai Albu

Despre pasiunea mea pentru pantofi, pe care o împărtășesc miliarde de femei, nu mai trebuie să insist. Dar uneori, pur și simplu se năpustesc asupra mea, nevinovată fiind, o mulțime de informații despre subiect. Unele se transformă în “adjudecat!”, altele aleg să le împart cu cei dornici. Mulți, sper!

Firul poveștii ne conduce la Mihai Albu, care a avut recent amabilitatea de a dezvălui câteva secrete despre cum ne putem bucura de pantofi, în orice ipostază ne-am afla. Iată, așadar, un scurt și util ghid de bună purtare a pantofilor cu toc. Și câteva sfaturi de 5 stele, pentru a fi mereu la înălțime – nu doar la propriu, prin înălțimea tocurilor purtate, ci și la figurat, prin originalitatea outfit-ului ales și a accesoriilor impecabile, care fac întotdeauna diferența, aș acum suntem cu toții de acord.

Pantofi albastru MAPentru ca un pantof să fie comod și să aibă o linie naturală și sănătoasă, înălțimea lui nu trebuie să fie mai mare de 11 cm.
Pantofii Stealth din piele metalizată – aurie, smarald sau cobalt – ori cei din piele de ponei cu animal print, semnați Mihai Albu (1.099 lei oricare model), au un spectaculos și confortabil toc architectural din metal de 11 cm, care te va face să fii unică și trendy oriunde mergi, fie că este o ocazie specială sau o petrecere în club.
imageChiar dacă au tocuri cu înălțimi amețitoare, pantofii făcuți pe comandă sunt mult mai comozi decât pantofii prêt-a-porter, deoarece respectă perfect forma și dimensiunile piciorului tău.
Profită de zilele încă frumoase, de plimbările în aer liber și de Lucky Hit – oferta lunii pe www.mihaialbu.ro, cu doar 559 lei. Este vorba despre sandalele BU3FLY din piele metalizată, personalizate vesel, cu futuraşi, cu toc comod de 10 cm, din care 1 cm este preluat de grosimea “secretă” a tălpii artizanale, despre care aminteam mai devreme.

“Pantofii creaţi de mine sunt funcţionali tocmai pentru că pornesc de la regulile de proiectare din arhitectură şi respectă proporţiile şi liniile naturale. Principiile pe care le urmez întotdeauna când gândesc design-ul unui pantof special ori un toc sau o talpă deosebite, lucrate manual, sunt feminitatea și naturalețea”, ne dezvăluie designer-ul Mihai Albu.

Iar dacă îți dorești să ai o pereche de pantofi de lux, realizați manual sub semnătura designerului Mihai Albu,  care îți asigură originalitate, confort și calitate impecabilă,  îi poţi achiziționa la preţuri accesibile de pe site sau din showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.

Leave a Reply