Toni Belfatto la “Maria Păuna Academy” din cadrul Cosmetics Beauty Hair

Make-Up Artistul Maria Păuna organizează în acest an prima ediție a Galei „Maria Păuna Academy”, la Romexpo, în cadrul Targului „Cosmetics Beauty Hair” 2016 – Ediția a 22–,  ce va avea loc in perioada 29 Septembrie- 2 Octombrie 2016, în corpul C4 din incinta Romexpo.

În colaborare cu Toni Belfatto, Maria Păuna va lansa la târgul Cosmetics Beauty Hair, cartea ”Sprâncene hiper-realistice masculine și feminine” care exista acum tradusă și în limba română. Autorul acesteia, Toni Belfatto, și co-autorul Maria Păuna și-au dorit să facă o incursiune în lumea Microdermopigmentarii Hiper-realistice și să împărtășească din experianța și secretele lor. Cartea se adresează viitorilor dermopigmentiști și a fost tradusă deja in peste cinci limbi străine, fiind lansata în Franța, Italia, Spania, Statele Unite, Brazilia și acum în România la pretul de 125 de Euro. Aceasta va putea fi cumpărată la targul Cosmetic Beauty Hair 2016, de la standul Maria Păuna Academy.

image

 

Maria Păuna, cea care le face pe vedete să arate senzațional (și să se simtă pe măsură) este și cea care a  revoluționat piata de beauty din România, reușind să aducă în atenția viitorilor specialiști , care vor să lucreze în industia frumuseții, o noua ocupație, și anume cea de Dermopigmentist, pe care reușeste să o introducă în Nomenclatorul Calificărilor din România.
„Dermopigmentarea se practică în România de peste șapte ani, dar până  acum nu a fost legiferată sub nicio formă, motiv pentru care înscrierea și formarea viitorilor specialiști în frumusețe a devenit o necesitate odată cu alinierea la Legislația Europeană”, a spus Maria Păuna.
Astfel, piața de beauty este din acest an reimprospătată  cu două noi ocupații recunoscute și ale căror calificări și competențe pot fi echivalate și in străinătate, pentru că acum sunt legiferate dupa noile Norme Europene.
Pentru a veni în sprijinul specialiștilor care își vor obține competențele de acum inainte, Maria Păuna a scos și primul “Manual de micropigmentare, tehnologie, metodologie și practică”.

Leave a Reply