Tocuri din marmură roșie, inimioare din plastic transparent

Tocuri din marmură roșie, ieșite parcă din mâna lui Michelangelo, sau transparente, parcă sculptate în gheață, inimioare transparente ca detaliu pe pantofi tip Oxford, acestea sunt surprizele lui Mihai Albu, pentru sezonul rece.

Noutatea absolută și vedeta incontestabilă a noii colecții de toamnă-iarnă 2016/2017 semnate Mihai Albu sunt tocurile sculpturale.
Absolut spectaculoase, create sub forma unor blocuri de marmură roșie, cu aspect similar marmurei de Rușchița, aceste tocuri-bloc sunt cioplite sumar, asemenea sculpturilor nefinisate ale lui Michelangelo.
Tocul domină întregul, fiind atracția vizuală și detaliul iconic al pantofilor, ghetelor și cizmelor Red Marble by Mihai Albu, ce vor fi adevarate opere de artă la purtător, întregul sezon.

Mihai Albu - red marble
“Surpriza originală pe care le-am pregătit-o clientelor mele în colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 sunt Red Marble Shoes. Tocul, sub forma unui bloc cioplit… în marmură roșie, este inspirat de sculpturile neterminate ale lui Michelangelo și de marmura de Rușchița. Este un toc gros, stabil, confortabil, pe care îl veți regăsi atât la pantofi, cât și la ghete și cizme.”, spune Mihai Albu.

O altă noutate surprinzătoare sunt ghetele acestui sezon. Noul model de ghete este unul reinterpretat, cu una sau trei barete pe gleznă, închise la spate cu fermoar și toc înalt, de 11 cm, îmbrăcat în piele. (prețuri pornind de la 849 lei).

image“Materialul pentru care am optat în noua colecție, atât în cazul pantofilor stiletto, cât și al ghetelor și cizmelor, este pielea extrem de fină, texturată, cu aspect metalizat. Ca finisaje se evidențiază snakeskin – aspectul de piele de șarpe sau de reptilă, dar și blana de ponei cu imprimeu de leopard.”, dezvăluie designer-ul.

imagePantofii și poșetele din blană cu animal print rămân în tendințe ca un accent de îndrăzneală și afirmare a stilului personal. Ca o noutate absolută, Mihai Abu propune, pentru sezonul rece, tocul iconic, cu imprimeu de leopard, la un pantof negru uni, Sauvage Noir (849 lei)

Mihai Albu -Stealth BootiesPrintre cele mai noi creații Mihai Albu din acest sezon se remarcă botinele cu superbe tocuri structural, metalice, de 11 cm, Stealth Booties (prețuri începând de la 1.099 lei). Botinele elegante din piele neagră, închise cu un fermoar metalic cu rol dublu, atât funcțional, cât și decorativ, sunt extrem de trendy prin detaliile unice: trăgătorul fermoarului, sub formă de ciucure, dar și tocurile metalice, adevărate bijuterii aurii sau argintii. Pasionatele se vor bucura de acest toc structural metalic și la cizmele din noua colecție.

imageFeminitatea cedează locul comodității, atunci când alegem pantofi cu toc de 1 cm. Dar Mihai Albu a găsit soluția, prin adăugarea unui accent feminin,  o inserției din PVC, sub formă de inimioară transparentă, din partea din față a pantofului strâns cu șiret (Heart Stepper, preț 549 lei)

Produse de lux realizate manual sub semnătura designer-ului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile în magazinul online  şi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.

Leave a Reply