10 produse de 10, descoperite în 2016

Consecventă fiind în convingerea mea că îngrijirea este obligatorie (ea fiind o formă de respect atât față de propria persoană cât și de mediul social) încerc, evaluez și apoi le devin fidelă unor produse, care îmi satisfac exigențele. Pentru anul recent încheiat am ales zece produse, unele dintre ele recent lansate pe piață, altele care existau, dar pe care încă nu le descoperisem.

Întrucât este un top subiectiv și nu se dorește a fi nimic mai mult decât o informare, le voi enumera, menționând ce m-a cucerit în ceea ce le privește. Ele se adaugă multor altor produse, cărora le-am rămas fidelă. Așadar:

Fondul de ten fluid MaqPro Paris – pentru efectul simultan de lifting și iluminare, dublat de o excelentă rezistență la transfer.

Oja și tratamentul Breathable by Orlypentru că tehnologia similară celei folosite la lentilele de contact permite într-adevăr unghiei să respire. Este extrem de ușor de aplicat, datorită designului special al pensulei și texturii sale și foarte rezistentă.

Sprayul de fixare Luminous Hairspray Moroccanoil – pentru aspectul natural al părului, dobândit fără să îngreuneze coafura și fără a lăsa reziduuri.

Pila electrică pentru călcâie Urgopentru ușurința în folosire, ceea ce o face indispensabilă.

Setul de colorare a unghiilor 2 Step Gel System Flormar – pentru că permite obținerea unei manichiuri impecabile, ca de salon, foarte rezistentă și fără să necesite lampă UV.

Fiolele Babor 3D Lifting Fluid – pentru că reduc spectaculos ridurile și redau un aspect proaspăt tenului, exact atunci când este necesar.

Urgo Spot Filmogel – pentru utilizarea facilă și sigură, în cazul nefericit în care tenul are o inflamație (coș). Permite acoperirea perfectă cu machiaj.

Apa micelară Gerovital Derma Plus – pentru modul în care curăță tenul, fără a irita. Are un pH apropiat de cel natural al lacrimii, ceea ce permite curățarea inclusiv a zonei din jurul ochilor.

Balsamul Eight Hours Cream Lip Protectant Elizabeth Arden – pentru protecția reală și de lungă durată pe care o oferă buzelor, chiar și în cazul expunerii la intemperii.

Serul pentru stimularea creșterii genelor Bonilash – pentru eficiență și ușurință în folosire.

Citadină convinsă, deci expusă poluării și stressului, consider produsele de mai sus un ajutor important în menținerea unui aspect curat și sănătos.

Paris

Paris Metro by John Edwards

One comment

Leave a Reply