Programe de învățare prin joc, la Gymboland

Pentru a face mai ușor trecerea de la libertatea deplină ce caracterizează vara, cu vacanțele pline de momentele de alintare ale bunicilor, sau de tehnologizarea ușor excesivă și prea accesibilă unora dintre copiii noștri, la perioada de revenire la constrângerile inerente includerii într-o formă de învățământ, puteți opta pentru programele de învățare prin joc. Sunt disponibile între între 1 și 10 septembrie, la Gymboland.

Învățarea prin joc, într-un mediu atent pregătit, îi ajută pe copii să exploreze lumea din jurul lor, să o examineze, să-și pună intrebări, să prezică, să o testeze.

Jocul oferă celor mici oportunitatea de a-și pune în practică ideile într-un mod distractiv, făcându-i să fie receptivi pe tot parcursul etapei de învățare. Acumularea de cunoștinte noi diferă prin modalitate, deoarece fiecare copil învață în propriul său ritm, fiind ghidat de propriile sale interese. În acest mod, învățarea este aprofundată, concretizată și asimilată pe termen lung, iar conceptele și ideile încep să prindă contur.

Gymboland este tărâmul inițiatic pentru toți învățăceii, indiferent de abilitățile sau preferințele acestora. Între 1 și 10 septembrie, timpul capătă valoare pentru ei, deoarece Gymboland le-a pregătit o serie de activități creative și educative.
 Activități variate, precum: ,,Toamna în culori”, ,,Coșulet de fructe și legume”, ,,Zâna Toamnă”, ,,Coroana din frunze”, ,,Strugurele colorat”, oferă celor mici posibilitatea de a descoperi belșugul de forme și culori ale toamnei.
Prin socializare este încurajată creativitatea prichindeilor prin activitați denumite ,,Învățăm alfabetul”, ,,Atelier creativ: zilele săptămânii”, ,,Învățăm engleza colorând”, ,,Învățăm culorile” sau 
 ,,Omida fericită”, ,,Vânătoarea de comori”, ,,Scaunele muzicale”, ,,Ploaie de baloane”, ,,Umbrele colorate”, ce le stimulează imaginația.

This slideshow requires JavaScript.

 
Activitațile sunt disponibile între 1-10 septembrie, în intervalul orar 11-19:00 la toate locurile de joacă Gymboland din București: în Promenada Mall, la Băneasa Shopping City, în AFI, la Veranda Mall sau în Mega Mall, sau înafara Bucureștiului,  la Gymboland Vivo! Constanța și în Gymboland Ploiești Shopping City și AFI Ploiești.

Leave a Reply