Super bun, cu Tefal!

Tefal promovează gama sa exclusivă de mixere verticale, blendere și storcătoare destinate obținerii a tot ce este mai valoros în fructe și legume, prin campania “Fii super TU!

“Ce e bun, cu bun se face!” Așa spunea bunicul, iar tata mi-a repetat aceste cuvinte de multe ori, când dorea să-mi răsplătească efortul de a pregăti ceva gustos. 

Acest calificativ “bun” se referă în general la ingrediente, dar în zilele noastre echipamentul și accesoriile din bucătărie sunt la fel de importante. Tocmai din acest motiv, gama de mixere verticale, blendere și storcătoare, lansate recent de Tefal, mă fac să-mi imaginez cum ar putea fi oricare dintre noi, eroul din bucătăria sa. Să explorăm superputerile Tefal!

Sucurile, piureurile, smoothie-urile, sosurile sau supele sunt de nelipsit din recuzita unui supererou desăvârșit, ce adoptă un stil de viață sănătos și echilibrat. E timpul ”Să fii super tu!”
Descoperă superputerea celui mai rapid și performant blender din gama sa. Dedicat în primul rând iubitorilor unui stil de viață sănătos, cu UltraBlend+ obții smoothie-uri perfecte, cu o textură deosebit de fină datorită celor 45.000 de rotații pe minut.

This slideshow requires JavaScript.


Smoothie-urile tale vor redescoperi aroma de altădată datorită tehnologiei Tripl’Ax Pro® ce se află la baza blenderului de mare viteză de la Tefal. Dotat cu 6 lame rezistente din inox și motor ultra puternic de 1500 W, tu te vei bucura de rezultate excepționale la fiecare utilizare.
Dezlănțuie adevărata putere a fructelor și legumelor cu programele presetate ce îți permit să dai frâu liber creativității culinare. Smoothie, supă, mărunțire alune și nuci, mărunțire gheață pentru băuturi sau sorbet. 
Când simți nevoia de prospețime și freshness în viața ta, alege cu încredere Infiny Force Ultimate de la Tefal. Considerat cel mai performant, adaptabil și elegant mixer vertical din gama sa, Infiny Force este creat special pentru cei ce vor să adopte un stil de viață sănătos.
Beneficiază de tehnologia exclusivă și revoluționară, ActivFlow: cele 2 cuțite drepte și zimțate la interior permit un amestec perfect al mixului tău, în timp ce alte 2 lame înclinate şi zimțate la exterior asigură o prindere optimă. Infiny Force Ultimate oferă combinația ideală între putere și performanță.

Prepară supe, piureuri sau sosuri, indiferent dacă ingredientele alese sunt dure sau fibroase. Puterea sa de 1000 W, cele 25 de viteze variable, şi funcția Turbo, fac din mixerul Tefal un accesoriu la care să visezi.

Sucuri proaspete, delicioase și pline de vitamine? Atunci cu siguranță în discuție intră Tefal Infiny Juice! Bucură-te de până la două ori mai mult suc şi cu un sfert mai multă energie!
Adoptă un stil de viață sănătos, cu sucuri pline de vitamine și nutrienți, necesare oricărui erou. Prevăzut cu tehnologia prin presare la rece, cu Infiny Juice poți extrage tot ce este mai bun din fructe, legume sau verdețuri fără a le altera în niciun fel calitățile nutritive!
Melcul cu rotație lentă presează ușor pe filtru, minimizează oxidarea și produce un suc de calitate superioară, 100% natural. 

Leave a Reply