Tratament anti-aging rapid și fără durere, cu Vivace

Vivace, cea mai avansată tehnologie ce oferă rezultate spectaculoase anti-aging, a fost lansată recent de către Estetica Top Medical. Tratamentul Vivace funcționează pe bază de radiofrecvență fracționată și are rol de lifting și fermitate, acționând în zona feței, gâtului, decolteului, mâinilor și corpului și se regăsește exclusiv în S Clinic, din zona Herăstrău.

Sub deviza „Love the skin you’ re in”, Vivace atenuează liniile fine și ridurile, cu efect imediat de lifting și fermitate, fără durere și fără timp de recuperare.

Vivace oferă posibilitatea unui tratament targetat, în funcție de nevoile fiecărui pacient.
Pentru zonă faciala, se poate opta pentru tratarea întregii fețe sau targetat, pe patru zone: frunte și ochi, obraji, bărbie și zona mandibulară, gât. Foarte important este de reținut faptul că, datorită capătului de tratament ce are o mărime optimă (și 36 de ace) se poate lucra și zona perioculară și periorbitală.
Efectul este garantat:
• tratamentul atenuează ridurile, pentru ca pielea să devină imediat mai fermă și mai netedă;
• tratează acneea și cicatricile postacneice;
• reduce porii.
Pentru corp, Vivace ofertă alternativă în tratarea  vergeturilor și a zonei decolteului.

This slideshow requires JavaScript.

Tratamentul este  precedat de aplicarea cremei anestezice, pentru un confort sporit al pacientului, realizându-se astfel intervenția fără durere sau timp de recuperare. Rezultatele se văd imediat și se îmbunătățesc cu timpul.
Efectul se păstrează timp de șase luni, după care se poate relua tratamentul.

Este important de reținut faptul că radiofrecvența funcționează pe baza unor unde ce penetrează straturile pielii pentru a încălzi selectiv țesuturile și matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen.
Această încălzire locală stimulează metabolismul fibroblastilor; accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină, ceea ce conferă fermitate și elasticitate pielii, asigurându-i un aspect sănătos și întinerit. Vivace combină radiofrecvența cu microneedling, pentru a avea un efect anti-aging mai intens.
Recomandarea specialistului este de a face trei tratamente, la șase săptămâni distanță unul față de celălalt. Rezultatele se păstrează timp de șase luni, timp în care procesul de regenerare a colagenului se intensifică. Un tratament facial complet durează 45 de minute, la care se adaugă timpul de aplicare a anestezicului, de 20 de minute.

Vivace este disponibil exclusiv în S Clinic, din  str. Aron Cotruș, Nr. 57, Etaj 1, Herăstrău , București.

Leave a Reply