Cele zece de nota 10, ale anului 2017

Anul trecut mi-a adus multe momente plăcute, realizări mai mici sau mari, dar chiar și perioadelor mai puțin bune le-am atribuit meritul de a se constitui o referință, pentru cele strălucite. Pentru că întotdeauna pentru mine funcționează “look good, smell good, feel good!”, iată un top al celor zece produse descoperite în 2017, care au contribuit la acest lucru. La starea de bine, adică.

Ca și în anul precedent, subliniez că topul este subiectiv, incluzând produse de îngrijire personală pe care le-am descoperit în 2017 (fie că au fost lansate în acest interval sau doar am luat contact cu ele) și motivul pentru care le recomand.

Crema Pro – Collagen Marine Cream de la Elemis – pentru modul în care hidratează și netezește tenul, fiind totodată perfect compatibilă cu fondul de ten, chiar și unul long lasting.
Serul Bonilash pentru sprâncene – produsul ce într-adevăr reface conturul sprâncenelor pe arcadele de pe care, din diverse motive, au dispărut.
Laptele hidratant Spray Express Nutrissance Rogé Cavaillès – hidratează intens și creează o incomparabilă stare de bine, în timpul dușului. 
Pasta de dinți Blanx, de la Optimashop – curăță petele și albește dantura, având totodată un gust și o consistență plăcută. 
Uleiul din semințe de cactus Morrocan Essence – permite aplicarea pe ten ultrasensibil, chiar și pe pleoape, fiind un ajutor neprețuit, mai ales în cazul expunerii la temperaturi extreme.
Săpunul anti-celulitic pe bază de alge Anchee – deși nu se află pe piața noastră, merită căutat din surse externe. Catifelează și oferă fermitate pielii, dacă este folosit frecvent.
Rujul Tropical Lipstick, de la Flormarpentru rezistența sa, nuanțele frumoase și excelentul raport preț-calitate.
Uleiul pentru corp, Nourishing Mousse Body Oil, de la Sephora – textura sa de spumă, care lasă locul unei pelicule fine, asigurând o hidratare profundă.
Apa termală Oxyance City Rescue – extrem de utilă pentru tenul sensibil, împrospătează și oferă confort, calmând iritațiile. Poate fi aplicată chiar și peste machiaj.
Pudra mată și iluminatoare Invisible Light Translucent Powder Duo, de la Bare Minerals – finețea și versatilitatea ei o fac indispensabilă pentru conturarea trăsăturilor, dar și pentru fixarea machiajului. Nu încarcă tenul. Și Pudra fixatoare All about matt! de la Essence – o alternativă mai accesibilă ca preț, perfectă pentru fixarea machiajului, având efect de iluminare. 

Rămân în continuare imbatabile crema de mâini cu lavandă de la Sabon și uleiul pentru păr Morrocan Oil. Dar cine știe ce aduce 2018?

Credit foto: weheartit.com

Leave a Reply