Brățările aducătoare de bucurii, din restaurantele La Mama

Pe 27 februarie s-au împlinit 19 ani de la deschiderea primului restaurant “La Mama”, din București. Cu această ocazie a fost lansată cea de a treia brățară, cea albastră, a campaniei dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Restaurantele La Mama au sărbătorit cei 19 ani de existență cu acțiuni promoționale organizate  în toate restaurantele lanțului, constând în vouchere de 50% reducere, pentru a fi folosite în ziua aniversară. Ziua festivă s-a încheiat cu o petrecere privată a cărei tematică și implicit dress code au fost inspirate de brățara lansată: BLUE PARTY. Petrecerea a avut loc la restaurantul La Mama Ateneu, care a oferit oaspeților o imagine nouă, modernă și plină de culoare.

Cu ocazia aniversării a 19 ani de activitate, a avut loc lansarea brățării albastre, a treia din colecția brățărilor aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri. Distribuția acesteia a început pe data de 27 Februarie, exclusiv către clienții care au deja primele două brățări – roșie și galbenă și care trebuie să îndeplinească cel puțin două, dintre următoarele trei condiții promoționale:
– să poarte o ie în ziua vizitei în restaurant;
– să aibă o consumație de minim 60 Ron;
– să posteze pe Facebook o fotografie, etichetând mesajele de pe cele trei brățări și #100ImpreunaLaMama

Colecția de brățări aniversare, purtate împreună, formează tricolorul și aduc posesorilor reduceri între 10% și 25% la fiecare vizită în cadrul lanțului de restaurante, precum și acces preferențial la evenimente special organizate (ex: degustări de vinuri, evenimente culinare, aniversare sau tematice, acces la petreceri private etc). Fiecare brățară din colecție a fost lansată în cadrul unui eveniment special, organizat în lanțul de restaurante La Mama, urmând a fi distribuită pe tot parcursul anului în restaurante, cu respectarea condițiilor promoționale aferente. Toate detaliile campaniei pot fi găsite pe site-ul www.lamama.ro 

Partenerii evenimentului aniversar au fost: Editura RAO, Crama Aramic, Carlsberg, PepsiCo, RADIC Star, Conti Grup. 

Leave a Reply