Superfood By Elemis, pentru ten suplu și strălucitor

Primăvara aduce ca noutate o gamă de produse senzaționale, pline de antioxidanți, acizi grași și minerale, numită  SUPERFOOD. Este o hrană naturală pentru piele, lansată de Elemis, brandul britanic de lux.

 

Tenul are nevoie de îngrijire permanentă, adaptată, iar agresiunilor trebuie să li se ofere remedii tot mai sofisticate, menite să le contracareze evectele. Sistemul de îngrijire a pielii Superfood hrănește și revitalizează pielea, pentru a oferi tenului sănătate, strălucire și prospețime. 


Superfood Facial Oil
Un amestec concentrat de supernutrienți  activi hrănitori și hidratanți, pe bază de plante, care pătrund în profunzimea pielii hrănind-o cu antioxidanți și acizi grași esențiali, pentru o strălucire radianța și sănătoasă.

Superfood Facial Wash
Un produs nou, acest gel demachiant revitalizează și reîmprospătează datorită amestecului bogat în nutrienți al Supergreens și Pre-Bioticului activ, care fac pielea radianța, oferindu-i o strălucire plină de prospețime.

Superfood Day Cream
Un alt produs nou, o formulă inovatoare, care  ajută la echilibrarea și hidratarea pielii, datorită uleiurilor bogate în antioxidanți și vitaminelor din Supergreens, cât și Pre-Bioticului activ, care lasă pielea mai fină, mai catifelată și cu un aspect revitalizat.

Superfood Night Cream

Al treilea produs nou al gamei, o formulă hrănitoare, Supergrains, conține Omega și un Pre-Biotic activ, ajută pielea, oferindu-i hidratare intensă pe timpul nopții, pentru un ten cu aspect tânăr, sănătos și radiant, plin de prospețime.

Detalii despre tratamentele și produsele ELEMIS se regăsesc pe site-ul  și în magazinul situat pe Calea 13 Septembrie 206 D. 

 

 

Leave a Reply