Rowenta Ultimate Protect, ventilatorul ce ține țânțarii la distanță

Rowenta, brand drag mie, are un produs parcă gândit să facă față nevoilor actuale ale femeii active, care dorește câteva clipe de răgaz, în serile lungi de vară, ferite de sâcâiala permanentă a țânțarilor. Rowenta Ultimate Protect, ventilatorul reglabil, ce asigură protecție de până la trei săptămâni contra insectelor.

 
Putem construi orice scenariu, în care te afli acasă, după orele de muncă, urmate de micile corvezi casnice, când dorești să te bucuri de câteva momente de relaxare, dar locatarii nedoriți, tânțarii, nu-ți dau pace. 

 Aici intervine Rowenta Ultimate Protect, ventilatorul ce asigură o difuzie optimă a aerului pe toată suprafața încăperii, dar și protecție împotriva țânțarilor cu până la de două ori mai bună, în comparație cu sistemele standard pentru lichidele anti-mosquitos.

Îl amplasezi strategic în cameră, ajustezi înălțimea din stativul telescopic și adaugi sticluța cu soluție în locul destinat acesteia. Compatibil cu majoritatea lichidelor împotriva țânțarilor, ventilatorul asigură protecție de până la trei săptămâni contra insectelor.
Mai mult, Ultimate Protect are trei trepte de viteză pe care le poți regla în funcție de nevoile tale. Orientare și direcție? Bineînțeles că există! Ventilatorul de la Rowenta dispune de o rotație automată, orientare reglabilă și un flux de aer puternic de 55 m3/min care creează instant o senzație de răcoare ce te face să visezi la vacanța în care nimeni și nimic nu te deranjează. Și dacă e cazul, cel mic este în siguranță, datorită grilei de protecție ce nu permite accesul la paletele ventilatorului.

Leave a Reply