O porție de râs, cu Serghei și Anisia, la Vibere Pub

În zilele acestea, când simțim că vara e pe sfârșite, dar nu suntem încă pregătiți să ne despărțim, activitațile recreative, cu predilecție cele de weekend, sunt o consolare. O seară de stand up comedy, cu Serghei si Anisia la Vibere PUB, este exact ce trebuie! 

Sâmbătă, 1 septembrie, începând cu ora 20:00, ne întâlnim cu doi tineri energici, care au o chimie specială. 

Anisia, blonda din finala de la Romanii au Talent, o tânără și excelentă comediantă, a câștigat festivalul de satiră și umor de la Târgu Mureș in decembrie 2013 si multe alte concursuri. Iar Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturalețe și prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariție pe scenă în anul 2012.

Încă de când s-au cunoscut, Serghei și Anisia au susținut nenumărate spectacole prin toată țara și promit să distreze publicul oriunde se duc, făcând astfel rețeta perfectă pentru o seară în care voia bună e la ea acasă.

La ea acasă, adică la Vibere Pub, pe Sos. Virtuții nr. 168, unde locurile sunt limitate, din păcate. Biletele se cumpără la fața locului,  dar cei cu rezervări au prioritate și în plus, beneficiază de 10% reducere la nota de plată a consumației.
Grupurile constituite din 10 persoane  sau mai mult, primesc un discount de 15%.
Rezervări la : syncmira@gmail.com; Tel: 0772.145.568.

Leave a Reply