Târguri Ghidul Miresei la Iași, Constanța și Brașov

În perioada 29–30 septembrie la Iaşi va avea loc cel mai mare târg de nunți din Moldova, în Centrul Providența (Agora). Următoarele târguri Ghidul Miresei vor avea loc în Dobrogea, pe 6-7 octombrie la Pavilionul Expozițional Constanța și în Ardeal, pe 20-21 octombrie la International Trade Center Brașov.

Drumul perfect către nunta sau botezul mult visate începe la aceste târguri unde poți găsi sute de rochii de mireasă sau ocazie, costume de ceremonie, colecții de verighete, decoruri, flori, pachete foto-video, dj, formații, invitații, dar și oferte speciale la saloane de nuntă şi botez sau alte servicii necesare unui eveniment perfect. 


Recunoscute ca fiind cele mai mari ediții de targuri de profil din țară, Târgul Ghidul Miresei reunește cei mai importanți producători și comercianți de rochii, costume, verighete şi invitații din ţară. De asemenea, în cadrul acestor târguri vă puteți bucura de Outlet cu lichidări de stoc ale colecțiilor 2018, dar puteți vedea în avanpremieră și noile colecții 2019.
Cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie sunt marcate prin eșarfe roz cu înscrisul “Top Ghidul Miresei”!
Detalii: www.TargulGhidulMiresei.ro și www.facebook.com/GhidulMiresei

Sursa foto: Abaca Photography

Leave a Reply