Tefal Pro Express Ultimate – stația de călcat care te scoate din impas


Printre activitățile care îmi displac atât de mult, încât de fiecare dată îmi amintesc că viața nu este nelimitată (timpul este foarte prețios) este călcatul rufelor. Stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate este o variantă convenabilă mie, întrucât reduce mult timpul și efortul depus. 

Să zicem că ai sosit acasă de puțin timp și te pregătești pentru un eveniment monden. Ținuta preferată are nevoie urgentă de o întâlnire cu fierul de călcat. Pornești stația Tefal Pro Express Ultimate, iar cutele care te descurajaseră mai devreme dispar cu ușurință sub jetul puternic de abur distribuit cu precizie pe toată talpa Durilium AirGlide Autoclean.


Tefal Pro Express Ultimate dispune de un boiler de înaltă presiune, de până la 8 bari, care produce exact cantitatea de abur necesară, iar călcatul hainelor începe să nu-ți mai pară atât de dificil.
Vrei eficiență maximă? Selectează tipul de țesătură din panoul Direct Control situat pe mânerul fierului și în câteva minute te vei admira în oglindă cu ținuta preferată.

Accidentele nu sunt posibile,  întrucât sistemul exclusiv antipicurare Protect System de la Tefal nu permite ca rochia să fie pătată. După câteva clipe, ținuta este perfect netezită, iar tu ești gata pentru o apariție senzațională. 

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.
Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania și https://www.instagram.com/tefalromania/

Leave a Reply