Olga Bălan recucerește publicul român

Actrița și cântăreața Olga Bălan a înregistrat o piesă cu Inanc Inanc, un interpret din Turcia. Înregistrările au fost realizate într-un studio din București, ocazie cu care cei doi au făcut și câteva fotografii. Videoclipul piesei va fi realizat la Istanbul.

Olga Bălan, solista care a renunțat la cariera din Italia pentru a reveni în țara natală, a reușit să-și recucerească publicul. A apărut în câteva spectacole, cel mai recent pe scena Teatrului Constantin Tănase, alături de Adrian Enache, în reprezentația ”Un cântec… o glumă”.

Piesa înregistrată alături de Inanc Inanc se numește ”Bine ai venit” și este compusă de Vlady Cnejevici, iar versurile sunt scrise de Nana Cnejevici. De altfel, Nana a fost și cea care i-a însoțit prin București, în mai multe locații în care, pe lângă ședințele foto, s-au bucurat de atmosferă. Au vizitat Muzeul Satului, apoi s-au plimbat prin Herăstrău, iar ultima ședință foto a fost realizată în Parcul Tineretului, acolo unde au și pescuit. Fotografiile au fost realizate de Dragoș Zaharia, grafician și fotograf de profesie, partenerul de viață al Olgăi. Piesa a fost înregistrată în studioul lui Vlady Cnejevici, căuia Olga îi mulțumește pentru colaborare, la fel ca și Nanei. 

“Inanc Inanc este un artist foarte talentat. Mă bucur că l-am întâlnit… Ne-am plăcut încă de la început și mă bucur că vocile noastre se potrivesc.” a declarat modest, Olga.

Cântăreața și artistul din Turcia, Inanc Inanc intenționează să filmeze și un videoclip pentru această piesă, la Istanbul. 

Leave a Reply