Tefal Ultimate Pure, un fier ca de poveste

Da, recunosc, atunci când calc haine,  folosesc un fier Tefal. Iar pentru cei cu care interacționez nu este un secret că această activitate, nu este în topul preferințelor mele. ? Dar o imagine m-a cucerit, pentru că reprezintă exact modul în care aș dori să se întâmple lucrurile. Este Tefal Ultimate Pure, super-fierul de călcat, cu o putere de 3200W și jet de abur de până la 260 g/minut.

Ultimate Pure de la Tefal atinge temperatura optimă în cel mai scurt timp. Talpa Durilium AirGlide alunecă lin printre nasturii cămășii, iar jetul de abur de până la 260 g/minut este direcționat uniform pe întreaga suprafață și nu lasă cutelor nicio șansă.


În plus, Tefal Ultimate Pure se oprește automat după 8 minute de inactivitate în poziție verticală și după 30 de secunde în cea de lucru.
100% abur filtrat cu tehnologia exclusivă a filtrului Micro-Calc
Și fără urme de calcar, pentru că Tefal Ultimate Pure este prevăzut cu filtrul Micro-Calc, noua generație de colectoare anticalcar ce reține particulele, aburul evacuat fiind 100% pur. Cu ajutorul indicatorului “Calc Alert”, vei ști când filtrul trebuie curățat, iar datorită sistemului antipicurare, niciun un strop de apă nu va atinge țesătura.

Cum ar fi să calci ținutele de Sărbători cu așa ceva? 

Leave a Reply