Cele zece de nota 10, ale anului 2018

Atât de plin de experiențe și întâmplări a fost anul 2018 pentru mine, încât pentru alegerea celor 10 produse de îngrijire personală, care m-au încântat pe parcursul lui, am avut nevoie de o mai îndelungă evaluare. 

Pentru că toți avem tendința de a asocia momente cu mirosuri și arome și analiza mea poate fi influențată de trăiri avute atunci când le-am folosit. Dar nu am pretenția că este un top eminamente obiectiv ci doar unul al produselor pe care le-am descoperit în 2018 și care au corespuns cel mai bine preferințelor și necesităților mele, fie că este vorba despre ten, corp, păr sau unghii. 

Superfood Facial Oil by Elemis. Tocmai când credeam că ceva mai bun decât Crema Pro Colagen Marin nu există pentru tenul meu, Elemis a lansat gama Superfood, un amestec concentrat de supernutrienți activi hrănitori și hidratanți, pe bază de plante, care pătrund în profunzimea pielii hrănind-o cu antioxidanți și acizi grași esențiali, pentru o strălucire radiantă și sănătoasă. Uleiul din această gamă hrănește atât de bine și lasă pielea netedă și strălucitoare, pregătită pentru aplicarea machiajului. Categoric number one!

Săpunul din gama Verveine de la Fragonard. În 2018 Fragonard a sărbătorit La Verveine, un amestec de grapefruit și verbină exotică cu note florale de iasomie și Ylang-Ylang. M-am îndrăgostit de prospețimea și textura emolientă a săpunului din această gamă!

Blue Orchid Facial Oil By Clarins. Este un ulei tratament pentru ten uscat și mi-a fost recomandat după o perioadă în care locuința mea a trecut printr-o renovare, iar tenul a avut de suferit din cauza solvenților și compușilor chimici prezenți. Uleiul conține 100% extracte pure din plante, care revitalizează, tonifiază epiderma și-i oferă suplețe și un aspect satinat.

Antiperspirant Transpisan. Este un antiperspirant fără alcool, parfum, coloranți, conservanți sau nanoparticule, produs în Germania, sub standard GMP. Sub formă de spray și roll-on, Transpisan este încapsulat numai cu ingrediente de calitate, reduce substanțial transpirația excesivă și protejează eficient pielea de mirosuri neplăcute, oferind prospețime până la cinci zile.

Spumă de baie Woody Patchouli, Sabon. Lansată în colecția Holiday Splendours,  această spumă de baie este combinaţie de plante sălbatice şi flori, împletite în coroana regală a unei noi formule a frumuseţii, cu o nouă aromă – Woody Patchouli – parfumul senzualităţii, cu note pătrunzătoare, lemnoase şi dulci.

Mascara Med. Un mascara la baza căruia stau ingrediente active precum keratina, care întărește genele naturale și le hrăneste în profunzime, conferindu-le flexibilitate, și pantenolul, pentru îngrijire intensivă. Varianta XL-Volume, care oferă de 7 ori mai mult volum este preferata mea.

Clarins Joli Rouge Gradation. Acest ruj este special conceput în două tonuri pentru a contura și a oferi buzelor efectul ombre, dintr-un singur gest. Și are o textură cremoasă ce oferă volum instant buzelor, hidratare și confort.

Moroccan Oil Color Complete. Prima mea opțiune în domeniul îngrijirii părului, Moroccan Oil, s-a îmbogățit cu un program nou, cel dedicat îngrijirii culorii. Este o tehnologie unică, avansată, ce infuzează ulei de argan profund în cortexul firului de păr.  

Vinylux Weekly Polish de la CND. Sistemul în doi pași de la CND pentru colorarea unghiilor rezistă cu adevărat o săptămână de la aplicare. Iar culorile din colecția Vandal sunt strălucitoare și îți dtimulează simțul artistic.

Creme Mains Lavande de Haute Provence, de la L’Occitane. Crema de mâini cu ulei esențial de lavandă combină proprietățile de hranire ale untului de shea, cu cele de catifelare și relaxare ale uleiului esential de lavandă. Mâinile sunt hidratate și învăluite într-un parfum relaxant. 

Acestea au fost produsele de îngrijire, care m-au încântat în anul ce a trecut. Multora le voi rămâne fidelă. Până ce variante îmbunătățite, cu o tehnologie avansată, se vor strecura în poșeta sau sertarele comodei mele. 

 

 

Leave a Reply