Să vorbim despre pantofi!

Nici nu am finalizat bine goana după lucruri frumoase aflate la reducere, că gândul zboară spre accesoriile cu care ne vom colora vara. Tendințele indică curcubeul, cu toate nuanțele sale, iar Humanic a dezvăluit deja câteva dintre produsele vedetă. 

În timp ce evităm cu grație bălțile de pe trotuare, după ce am reușit să trecem cu bine de proba poleiului, ne consolăm cu gândul că primăvara este la doar o lună distanță. Iar încălzirea globală (care nu există), face ca între primăvară și vară să fie uneori doar o zi și-o noapte, în care mercurul termometrului sare cu 15 grade. 

Dacă nu am găsit suficiente momente propice de a purta ghetele roșu rubiniu din velur nu rămâne decât să sper că o pereche de pantofi Pumps cu efect de glitter-rainbow vor avea mai mult noroc.

Pentru că în trend vor fi exact aceste accesorii în nuanțele curcubeului, cu pietre sau irizații aurii. Gențile din material textil sau clutch-urile monocromatice albastru Princess sau roșu corai vor adăuga și mai multă strălucire ținutelor noastre. 

În timp ce asociem în minte texturi și culori, încercând să compunem ținute din ceea ce avem deja și mai ales din ceea ce vom avea, să nu uităm că până să ajungă toate aceste produse în magazine și apoi în garderobele noastre mai este doar o lună, dar una scurtă, cu alte ocazii-pretext de bucurii și cadouri. 

One comment

Leave a Reply