SNS – Manichiură semipermanentă, fără lampă

Luxcare Limited a lansat în România produsele de manichiura SNS Dipping Powder. În viitorul foarte apropiat, Luxcare va lansa în România Academia SNS, un centru menit să instruiască tehnicienele în aplicarea corectă a produselor SNS.

Îmi place să fiu la curent și să experimentez lucruri noi, iar pentru unghii îngrijite am o adevărată slăbiciune. Am aflat că Luxcare Limited a lansat în România produsele de manichiura SNS Dipping Powder și m-a cucerit deviza SNS: “Nici o femeie nu ar trebui să aleagă între frumusețea și sănătatea unghiilor! Frumusețea este în primul rând sănătate.”

Drept urmare mi-am propus să încerc acest sistem inedit de aplicare, ce presupune 3 pași: aplicarea pe unghie a unei pudre de bază fixată cu un lac îmbogățit cu vitamine și calciu, scufundarea unghiei în pudra colorată, urmată de aplicarea unui gel top menit să asigure un finisaj de durată. Secretul SNS Dipping Powder este un sistem complex de cinci vitamine și calciu care hrănesc și întrețin activ patul unghial. Cu fiecare aplicare unghia devine mai puternică și mai sănătoasă. După 12 zile de la aplicare, unghiile mele arată conform imaginii:

 

În 1990 SNS a inventat conceptul revoluționar de Dipping Powder, devenind astfel prima companie din industrie care a reușit să ofere o soluție pentru ceea ce părea o contradicție în termeni: sănătate și frumusețe fără compromisuri.

Cercetările au relevat probabilitatea riscului crescut de cancer de piele
non-melanom la nivelul dorsului mâinilor expuse la lumină ultravioletă. Aplicarea pe unghie a SNS Gelous Dipping Powders presupune o uscare instantanee, iar acest lucru se realizează fără lampă UV. Se obține un efect de oglindă cu un finisaj fîn, fără lampă UV, primer sau alte lichide, fără formaldehide, toluen sau DBP. Rezultatul va fi o unghie sănătoasă care se simte ușoară și naturală. Manichiura SNS își va păstra luciul și integritatea timp de trei săptămâni. Timpul de implementare a unei manichiuri SNS este de 45 de minute.

Luxcare Limited este importator și distribuitor exclusiv SNS Dipping
Powder în România. Clientele se pot bucura de o manichiură SNS în rețeaua de saloane Getts și în salonul Geta Voinea din AFI Cotroceni.

Leave a Reply