Tefal Juice N’Clean te îndeamnă să experimentezi. Cu fructe!

Ador fructele și tocmai de aceea ideea de a le transforma în sucuri nu îmi surâde foarte mult. Am și eu tendința de a le consuma “mai pe natural”, cum sună reclama binecunoscută, la mezeluri. Dar storcătorul cu presare la rece Tefal Juice N’Clean te inspiră să creezi o varietate de mixuri sănătoase: de la sucuri naturale, la înghețată, coulis sau gem. Măcar așa, de încercare. 

În opinia mea, fructele sunt sănătate curată! Iar dacă vrei să încerci altceva, Juice N’Clean utilizează tehnologia superioară de presare la rece – aceasta asigură o extracție completă a sucului din fructe, legume & verdețuri și păstrează intacte savoarea, culoarea și nutrienții. Înghețată sau coulis? Folosește accesoriul dedicat și ajustează cele două viteze de pe panoul de control cu ecran tactil, în funcție de consistența ingredientelor: moi sau dure.

Mai mult, poți activa sistemul pentru inversarea mișcării de rotație care presează ingenios și îndepărtează bucățile blocate. Și te mai poți folosi și de funcția de ajustare a nivelului de pulpă, care oferă posibilitatea preparării unui suc delicios, bogat în pulpă sau nu, cum preferi. 

Tehnologia Easy Clean te scutește de efort atunci când trebuie să îl cureți, în plus, componentele detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Treaba este aproape gata – sistemul antipicurare își face treaba conștiincios și nu lasă nicio picătură pe blatul de bucătărie.

Leave a Reply