Butonul care aduce aroma cafelei proaspăt râșnite

Vara este prezentă mai mult în amintirile noastre recente, iar toamna trimite semnale discrete, făcând diminețile să pară puțin mai indulgente, mai îmbietoare la lene. Dar mirosul cafelei proaspăt măcinate redeschide pofta de noi aventuri. Asta e –  un espresso sau un cappuccino și pornim la treabă! 

Este momentul sâ regândim garderoba și așteptăm câteva prietene, să schimbăm idei, în jurul unor cești cu cafea aburindă. Sau poate este timpul pentru o cafea savurată în tihnă, alături de cineva drag. Și parcă anticipăm aroma cafelei perfecte, care să facă totul mai plăcut. Ei bine, espressoarele Krups transformă visul în realitate. La un buton distanță – Espresso, Lungo sau Cappuccino, orice alegi.

Datorită sistemului patentat Thermoblock și Tehnologiei Quattro Force, ai savoare fără compromisuri, în fiecare zi. Quattro Force combină patru procese diferite pentru a optimiza fiecare pas cheie în obținerea unui espresso perfect: râșnire, presare, percolare și drenaj. Iar funcția inteligentă Thermoblock asigură o băutură fierbinte chiar de la prima ceașcă și captează gustul adevărat în esența sa cea mai pură.

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii, ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistența, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate excepțională clienților.

Leave a Reply