Noua colecție Sabon Haircare este bazată pe trei uleiuri naturale prețioase

Noua colecție Sabon, dedicată îngrijirii părului, se adresează femeii care știe ce vrea, care își dorește întotdeauna să impresioneze și care setează trendurile. Produsele se bazează pe o combinație unică de trei uleiuri naturale prețioase: ulei de marula, ulei abisinian și ulei de camelia cu proprietăți unice ce te fac să strălucești.

 

Creată cu pricepere de specialiști și cu un strop de magie, noua colecție Sabon îți venerează frumusețea prin cele mai prețioase ofrande aduse părului tău.
Se spune că un păr frumos are ca sursă un scalp sănătos, tocmai pe această filosofie s-au bazat specialiștii Sabon când au dezvoltat această nouă linie de haircare. Iar cum orice divă știe că frumusețea părului ei stă în ritualul în Trei Pași de îngrijire, de la rădăcină până la vârfuri, acesta include un scrub pentru scalp, un șampon esențial și o mască sublimă 3 în 1 – disponibile în cele două arome Green Rose și Iasomie. 

Este atât de simplu, încât poți combina acest ritual  Sabon cu una dintre activitățile tale favorite, spre exemplu poți urmări emisiunea favorită sau asculta podcastul pentru care nu ai avut timp.

1 – Începi să tratezi scalpul cu scrubul special conceput pentru îndepărtarea toxinelor și a celulelor dăunătoare. Cu un tratament 2 în 1, acesta ajută datorită mineralelor esențiale prezente, provenite din sărurile de la Marea Moartă, care se află în componența sa. Te vei simți dinamizată, pentru că aroma de mentol dă o senzație imediată de răcoare și prospețime.
2 – Curăță părul cu șamponul esențial și oferă-i o strălucire vibrantă ca a vedetelor de pe podium.
3 – Dezvăluie frumusețea naturală cu Masca Sublimă 3 în 1 ce repară zonele uscate și deteriorate și îi redă părului flexibilitatea și strălucirea pe care ți-o dorești. Datorită formulei sale bogate, non-grase și hrănitoare, părul devine infinit de mătăsos și de suplu. 
Și mai sunt produse miraculoase: Low Shampoo și Ser pentru Păr


Low Shampoo este o cremă delicată de curățare, care nu face spumă, dar îndepărtează impuritățile ca un șampon și protejează ca un balsam. Ideal pentru părul foarte degradat sau pentru utilizare zilnică.


Iar serul pentru păr, nu doar reface stratul lipidic, dar și previne ruperea și oferă părului o strălucire încă de la prima aplicare.
Foarte important:  toate produsele din noua colecție haircare de la Sabon nu conțin SLS și nici parabeni. 


Și pentru că Sabon ne-a obișnuit cu dragostea pentru artă și pentru frumos, artista Raluca Ghideanu ne prezintă lucrarea ”I Am the Mirror”, inspirată din povestea produselor Sabon Hair Care. Aceasta ne vorbește de personajul feminin care își redescoperă frumusețea și strălucirea în reflexia oglinzii, regăsindu-se pe sine dinamică, spirituală și modernă. Pentru că orice femeie știe să impresioneze. 

Leave a Reply