O doză de oxigen, la Neroli Beauty Studio

Sudioul de înfrumusețare NEROLI are din această toamnă un nou echipament, provenit de la firma germană Weyergans și numit Dermio Care. Am testat recent cel mai recent serviciu realizat cu acest aparat – Terapia și Tratamentul Facial cu Ioni Negativi. 

Într-una dintre ultimele zile bonus de vară, am acceptat invitația Claudiei Radu, de a beneficia de atmosfera relaxantă a salonului său și de a încerca noua tehnologie non-invazivă în domeniul frumuseții, Dermio Care. Deîndată ce am trecut pragul studioului recent renovat m-am bucurat să revăd locul, special creat pentru a oferi o stare de bine. 

Am intrat în cabinetul de terapie și  m-am lăsat cu încredere pe mâinile Claudiei, care a urmat cu rigurozitate pașii unui tratament cosmetic. I-am apreciat delicatețea mișcărilor experte, care au devenit ferme, atunci când ritualul a impus acest lucru. În timp ce aplica produsele Weyergans, Claudia mi-a prezentat caracteristicile tratamentului – dermionologia alcalinizează și ionizează corpul și crește capacitatea fizică și psihică a organismului.
“Aparatul Dermio Care, fabricat de producătorul german Weyergans, produce ioni negativi (considerați “vitaminele aerului”) și se folosește în scop medical, pentru înfrumusețare, cât și ca wellness. Ionii negativi stimulează producția naturală de colagen, intensifică metabolismul celulelor, întărește sistemul imunitar, intensifică acțiunea produselor faciale și corporale utilizate la tratamente și trateaza și ameliorează multiple afecțiuni, astfel încât rezultatele apar încă de la prima ședință, fără durere, fără injecții”, mi-a explicat ea. Apoi mi-a aplicat aparatul, a pornit oxigenul și m-a lăsat în liniște, în încăperea aflată în penumbră, atmosferă completată cu o muzică adecvată.

În cele 30 de minute petrecute cu Dermio am avut răgazul de a aprecia decorul inspirat, realizat de Mihaela Bachmann, pentru bucuria proprietarei și relaxarea clientelor sale. Am inspirat adânc, așa cum am fost instruită și m-am lăsat învăluită de atmosfera benefică.

La sfârșitul celor 30 de minute de terapie, Claudia a venit și mi-a oferit un ceai, apoi m-a îndemnat să extrag un mic răvaș, dintr-un coșuleț pregătit cu minuțiozitate de către ea.

Am profitat de ora extrem de matinală, la care salonul nu era aglomerat și am mai sporovăit puțin cu Claudia. Am aflat că o ședință costă 80 de lei, iar un pachet de 10 ședințe 690. Există bunăvoință, astfel încât ședințele pot fi programate în funcție de disponibilitatea beneficiarei, cum s-a întâmplat și în cazul meu, care am sosit la ora 8:30 la Neroli Beauty Studio. 

Am plecat plină de energie, iar a doua zi tenul meu părea mai luminos și proaspăt.  Evident, o singură ședință nu poate face minuni, dar rezultatele sunt realmente vizibile. Mă bate serios gândul să repet! 

Leave a Reply