HerbalSept Duo, ca să îți fie răceala mai ușoară!

Vă pregătiți de iarnă, scoateți hainele groase din dulapuri și le așezați tandru, cu regret pe cele subțiri și vaporoase, în loc? Eu am făcut deja acest lucru și în plus, am asezonat sertarul cu medicamente. Vitamine, antitermice. Printre ele, HerbalSept Duo. 

Ca în fiecare an, aștept cu teamă venirea frigului, nu doar pentru că iubesc căldura, dar mai ales pentru că fiecare trecere de la sezonul cald la cel rece trebuie sărbătorită, în cazul meu, cu o răceală. De fiecare dată sper să scap și tocmai când zic hop, a apărut durerea în gât. Iar apoi vine ea, tusea, care îmi face zilele grele și activitatea de nesuportat. Pentru că eu vorbesc. Mult, că așa e jobul.  

Iar recent am aflat câteva lucruri:
Tusea apare în urma unei infecții virale a tractului respirator superior și este extrem de neplăcută în primul rând pentru cel direct afectat, dar și pentru cei din preajma lui. Toată lumea știe că tusea poate fi de două feluri, uscată (seacă) și productivă (cu mucus). Mai puțini știu, însă, că nu e aceasta singura ei clasificare și că, în funcție de durată, poți fi „victima” unei tuse acute, subacute sau cronice. Dacă cea acută și cea cronică încep brusc și nu durează mai mult de 2-3 săptămâni (oricum, suficient cât să te ducă la disperare), cea subacută te bucură 3-8 săptămâni.

 Tusea este, de fapt, o reacție de apărare a organismului în fața unor substanțe care irită sau obstrucționează căile respiratorii, obiectivul ei fiind acela de a-i face „cale liberă” fluxului de oxigen. Așa se întâmplă și în cazul persoanelor care sunt expuse unor factori iritanți sau substanțelor alergene (praf, fum – inclusiv cel de țigară, solvenți etc), a celor care suferă de astm sau de sindromul refluxului gastroesofagian.

Și durerea în gât, și tusea, amândouă sunt la fel de enervante. Iar împreună sunt un adevărat chin. De aceea, când doi inamici se aliază, este nevoie de o armă cu dublu efect: HerbalSept SIROP DE TUSE Duo. Acest sirop contra tusei productive și durerii în gât reunește în formula sa principiile active a trei ingrediente miraculoase: miere, extract de Nalbă și extract de Hibiscus.
Mierea de albine are un binecunoscut efect emolient și de calmare a iritației gâtului, pe lângă faptul că are dovedite proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Extractul de rădăcină de Nalbă își aduce și el contribuția prin bogăția de antioxidanți și flavonoizi care au misiunea de a proteja mucoasa gâtului și a ameliora tusea. Și pentru că mucusului tusei productive trebuia să-i vină cineva de hac, acela este extractul de Hibiscus, cel care îl dizolvă și îi reduce consistența și aderența, făcându-l ușor de eliminat.
Fiind un produs care nu conține alcool, pe bază de extracte naturale de calitate superioară, HerbalSept Duo poate fi administrat și copiilor, începând cu vârsta de doi ani. Dozarea produsului HerbalSept Duo și modul său de administrare se fac în funcție de vârstă, după cum urmează: între 2 și 5 ani câte 2,5 ml de cel mult trei ori pe zi, între 6 și 12 ani câte 5 ml de până la trei ori pe zi, iar peste vârsta de 12 ani câte 5 ml de până la șase ori pe zi. Pentru corecta măsurare a cantității de sirop administrat se va folosi paharul gradat din interiorul cutiei.
Dacă simptomele nu se reduc după 2-3 zile de tratament, se recomandă un consult medical. Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.herbalsept.ro.

Leave a Reply