Colaj de desene de 200 mp dedicat animalelor de companie, la ParkLake

Ca în fiecare început de an, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni la un adevărat maraton al cumpărăturilor. În perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2020, ofertele și reducerile de până la 70% reprezintă un prilej de a ne completa dressingurile cu noi articole vestimentare, accesorii și produse de înfrumusețare. 
În plus, vor avea loc două expoziții în care arta și imaginația se îmbină atractiv și amuzant.

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020, ParkLake Shopping Center și ARPAC – Asociația Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie – invită publicul să vizioneze cel mai mare colaj de desene dedicat animalelor, dar și să afle informații esențiale despre îngrijirea responsabilă a micilor necuvântătoare. La realizarea colajului au participat elevi de la școli din întreaga țară, rezultând 3200 de desene pe coli A4. Acțiunea a fost parte a programului educațional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie desfășurat la nivel național în peste 200 de școli, fiind adresat elevilor, profesorilor și părinților.
Întinzându-se pe o suprafață de 200 de mp, colajul va ocupa întreaga suprafață din zona Main Square, de la parterul centrului comercial ParkLake – un eveniment de record mondial.


Luna februarie aduce la ParkLake Shopping Center o nouă expoziție în care imaginația și creativitatea și-au găsit expresie prin intermediul pieselor LEGO®! Creațiile din piese LEGO® Winter Brickville propuse de RoLUG – Romanian LEGO® User Group – vor putea fi admirate în perioada 6-9 februarie, în intervalul 10:00 – 22:00, zona Main Square. Zeci de creații personale expuse în premieră și seturi oficiale cu teme precum City, Creator, Star Wars, Harry Potter, Technic sau Friends așteaptă să fie descoperite de către publicul de toate vârstele. Vizitatorii sunt invitați să pătrundă în lumi pline de magie și povești prin intermediul principalelor puncte de atracție ale expoziției: orăşelul de iarnă, trenuleţele în mișcare, tărâmul vrăjitorilor, universul Star Wars™, tancuri, snowmobile, șenilate, utilaje de iarnă și multe altele.

Cele două expoziții vor fi amplasate la parterul centrului comercial ParkLake, în zona Main Square, iar vizitarea acestora este gratuită.

Detalii despre campaniile și evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Leave a Reply