SensoDays.ro oferă satisfacție maximă, cu adevărat

Dacă este suficient doar un click pentru a accesa soluții premium complete, la standarde de calitate asumate, îți permiți luxul să fii spontan în proiectarea celor mai inspirate alegeri de cadouri. Iar dacă te decizi cu doar o zi înainte de un moment important, SensoDays oferă serviciul de livrare rapidă sau direct din cele 2 showroom-uri din București.
Indiferent ce motiv ai pentru a oferi un cadou, s-ar putea să te numeri printre cei, foarte numeroși dealtfel, care se decid pe ultima sută de metri în achiziționarea acelui dar perfect, pentru cei dragi. Tocmai de aceea, o tranzacție on-line rapidă este foarte importantă, iar aici intervine salutar SensoDays.ro
Dacă îți place să conturezi planuri ținând cont de confort, calitate și unicitate, SensoDays.ro îți propune peste 100 brand-uri premium pentru cele mai rafinate alegeri. 
Cu o experiență de peste 15 ani în oferirea celor mai actuale produse și colecții în domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare, SensoDays.ro este partenerul ideal alături de care poți să construiești momente memorabile.


Imaginează-ți o cadă impunătoare, de 170 x 75 cm, semnată de Besco, colecția Vista. Cumva te întrebi ce tip de baterie se potrivește pentru un asemenea produs? Din cele peste 350 de modele disponibile online, cu siguranță vei găsi unul adecvat personalităților și necesităților voastre.
Iar pentru a completa o zi perfectă, petrecută într-o ambianță intimă este esențial setul de 2 pahare pentru savurat șampanie, marca Schott Zwiesel Pure din cristal tritan – un cristal de înaltă calitate obținut printr-o metodă inovatoare de realizare a paharelor de sticlă, combinând optim titanul, soda, oxidul de zinc, nisipul, aluminiul şi feldspatul.


Orice ai alege pentru a celebra luna iubirii, avem un pont: la cumpărături de la 999 lei ai pe loc discount de 100 lei iar transportul și manipularea sunt gratuite pentru orice comandă de peste 299 lei.
Lasă-te ghidat spre SensoDays.ro și oferă-ți o poveste de dragoste premium!

Leave a Reply