Plantur 39 Color Brown & Blonde – păr frumos, fără salon!

Vă provocam recent, prin intermediul unei fotografii a Canishului din dotare, să vă amintiți când ați fost ultima dată la salon (a se citi – coafor). Era un mod de a mai face haz de necaz. Evident că fiecare dintre noi suferă că nu se poate îngriji, dar unele dintre probleme au soluții mai simple decât credeți – gama Plantur 39 Color Brown Blonde. Și vă voi dezvălui cum funcționează.

Am stat acasă, dar am încercat fiecare să suplinim lipsa atenției profesioniștilor în domeniul îngrijirii și frumuseții. Am găsit soluții, am mai înregistrat și eșecuri, dar nu am renunțat, pentru că știm sigur că “look good, smell good, feel good!”. Eu chiar am întocmit o listă a produselor care mi-au fost de mare ajutor în vremea pandemiei și cărora le voi fi fidelă. 
Așa mi s-a reconfirmat faptul că persoanele cu păr șaten 
și blond chiar pot rezolva problema firelor de păr alb și a rădăcinilor nevopsite cu ajutorul șamponului Plantur 39 Color Brown & Blonde  și a balsamului Plantur 39 Color Brown & Blonde.  

Plantur 39 oferă o gamă special creată pentru prevenirea căderii părului la femei cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă; o gamă adaptată nevoilor specifice părului. Plantur oferă îngrijirea potrivită, indiferent dacă e vorba doar de un păr fin, devitalizat sau chiar de părul vopsit. La gama Plantur39 s-au adăugat, de curând, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown.

Plantur 39 Color Brown Blonde te ajută să mergi la coafor mai rar.  Întreaga gamă Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru a prelungi perioada de timp dintre două vizite la coafor. Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru părul vopsit șaten sau blond atunci când apar primele fire albe și părul alb la rădăcini. Pigmenții din compoziția acestor produse se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, la fiecare spălare, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă, iar firele albe sunt acoperite.  

 

Utilizarea ambelor produse: mai întâi a șamponului și apoi a balsamului, îmbunătățește efectul de culoare. Fiecare dintre cele două produse se lasă să acționeze pe scalp între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, părul se clătește cu apă din abundență.

Cafeina capătă culoare: fără păr alb crescut la rădăcini, fără fire albe, fără fire de păr căzute, fără un păr cu probleme

Produsele de culoare Plantur 39 conțin și un complex de ingrediente active care protejează rădăcina părului de epuizarea cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă. Cafeina întărește rădăcinile, ea fiind detectată în foliculii piloși dăcă este lăsată pe scalp doar 2 minute.

Iar prețurile celor două produse de care aveți nevoie însumează 95 de lei, adică:

Plantur 39 Color Brown/Blonde Șampon Phyto-Caffeine, 250 ml, 50 RON

Plantur 39 Color Brown/Blonde Balsam colorat, 150 ml, 45 RON.

Produsele sunt disponibile în farmacii, dar și online.

 

 

 

Leave a Reply