ECCO ST.1 – Pentru toate provocările din această toamnă!

Cu toții ne dorim să ne simțim bine, să ne fie confortabil în aproape orice situație. Anul acesta plin de provocări ne-a adus multe schimbări, unele cu grad ridicat de disconfort. Tocmai de aceea am ajuns să apreciem și mai mult accesoriile pe care ne putem baza. Cum ar fi…pantofii! 

Ok, ne-am tot adaptat! Cu distanțarea, cu măsurile sporite de igienă (deloc rele, în opinia mea),  cu includerea măștii în ținuta zilnică și chiar în alegerea machiajului. Dar la selectarea pantofilor nu am fost obligate să renunțăm, așa că ne agățăm de acest accesoriu mult apreciat de către femei, ca de o ultimă redută a eleganței. Și de ce nu, a confortului! 

De aceea, ECCO vine în întâmpinarea ta cu o colecție nouă din categoria athleisure – ECCO ST. 1.

„Având în vedere consumatorul mai tânăr, mai sportiv și mai modern, am dorit să le oferim mai multe opțiuni în ceea ce privește adăugarea unui touch personal la ținuta lor. Prin urmare, am adăugat noi modele, culori și prețuri diferite în funcție de model, pentru a ține pasul cu cererea din ce în ce mai mare a consumatorilor de pantofi sport. Astfel, prin această gamă le oferim un mix între confort și tehnologia de ultimă generație ST de la ECCO.”,  susține Thomas Maymann, ECCO Category Management.

Cu această nouă gamă de pantofi, ECCO ST.1 și ECCO ST.1 LITE, experimentăm un confort durabil și futurist, care va adăuga o notă personală stilului nostru.

Categoria athleisure continuă să crească pe toate piețele, și tocmai de aceea, ST.1 este o colecție importantă pentru ECCO, care se bazează pe reputația brandului danez când vine vorba de calitate, oferind un pantof athleisure care este un mix optim între stilul încălțămintei casual și confortul încălțămintei sport.

Colecția ST.1 îi va atrage pe cei care se simt în largul lor cu propriul stil și care caută confort de lungă durată și o încălțăminte care să le permită să se exprime.

Tehnologia de absorbție a șocurilor din timpul mersului, SHOCK-THRU, care se regăsește exclusiv la încălțămintea ECCO, adaugă un plus de valoare acestei colecții. Un alt plus al colecției îl reprezintă pielea de ultimă generație realizată în tăbăcăriile proprii ale ECCO.

ECCO ST.1 LITE: un sneaker modern
Introdus în colecția de primăvară-vară 2020, ECCO ST.1 LITE se va regăsi și în colecția pentru toamnă-iarnă 2020, în culori specifice sezonului, precum Sage green și Chocolate brown.
Cu talpa dintr-o singură componentă, acest model are o siluetă și o estetică aspirațională, ceea ce îl face alegerea cea mai bună, care va adăuga culoare stilului tău.

Pentru cei care preferă atât stilul formal cât și cel casual, colecția ECCO ST.1 îi ajută să găsească asortarea potrivită. Extrem de versatili datorită paletei de culori disponibilă, aceștia pot fi ușor combinați cu orice ținută, indiferent dacă este casual-sport sau mai serioasă.

Ambele modele- ECCO ST.1 cât și ECCO ST.1 LITE sunt concepute folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, în alegerea cărora vin cu argumente: asigură un echilibru fin între amortizare și recul; oferă o potrivire naturală; garantează durabilitatea acestui produs.

 Fii încrezătoare în brand, dar iscoditoare ca orice fashion-istă și descoperă întreaga gamă pe site-ul Ecco.

Leave a Reply