Castrol oferă garanție de un an pentru motor, prin intermediul service-urilor participante

Castrol lansează un program de garanție a motorului pentru a ajuta service-urile independente șă-și maximizeze nivelul de satisfacție și de loializare a clienților. Sunt țintite cele 8.000 de service-uri independente care operează pe piața românească și care pot astfel să-și diferențieze oferta, fără riscuri financiare.

 

Castrol a lansat un program cuprinzător de garanție a motorului, care vizează să ajute service-urile independente să maximizeze nivelul de satisfacție și loializare aclienților. Service-urile din rețeaua Castrol SERVICE pot oferi acum garanția motorului Castrol pentru 12 luni sau 15.000 kmclienților care solicită un schimb de ulei folosindlubrifianți din gama Castrol Edge, Castrol Magntec sau Castrol GTX. Toate costurile pentru noua garanție sunt acoperite de Castrol – nu există nicio taxă pe care s-o achite clientulsau service-ul participant.
 

 

 

 

În total, 8000 de service-uri independente operează pe piața românească, iar numărul service-uri din rețeaua Castrol Service se ridică la 220. Potrivit Castrol, cele mai mari nevoi ale antreprenorilor care dețin un service în România sunt nevoia de a recruta oameni buni, în special mecanici auto, accesul la know-how și la sisteme de gestionare.

Asigurarea acoperirii garanției este unul dintre principalele motive pentru care clienții folosesc service-uri francizate și prin programul Castrol Garanția Motorului, service-urile independente pot oferi acum la rândul lor un nivel similar de siguranță, cu sprijinul unui brand bine cunoscut și de încredereClienții service-urilor participante se pot înscrie pentru programul Castrol Garanția Motorului accesând: www.castrol.ro/garantie. În situația în care aceștia doresc să solicite reparații în temeiul garanției, solicitarea trebuie înregistrată online.

Acest nou program de garanție pe care îl oferim ajutăservice-urile independente poată oferi clienților lor un avantaj suplimentar tangibil, pentru faptul aceștia șiau întreținut mașina folosind ulei Castrol”, a declarat Layla Yebaile, Head of Marketing Indirect Channel la Castrol.  “Nu există niciun risc financiar pentru service-ul participant, în cazul în care ar exista o problemă cu motorul, în urma unei reparații sau a unui schimb de ulei. Programul de garanție oferă mai multă liniște clientului și furnizează de asemenea și o altă modalitate pentru business-uri de a se diferenția” a mai precizat Yebaile.

Service-urile care sunt interesate facă parte din rețeaua Castrol Service pot afla mai multe informații sunând la nr. de telefon:  +4021.30.30.500 sau pot trimite mail la:  castrolro@castrol.com

Leave a Reply