ECCO TREDTRAY – stil și confort fără compromis

În sezonul rece este mai dificil să-ți păstrezi stilul vestimentar, tocmai pentru că unele accesorii obligatorii nu sunt accesibile în variante care să se integreze perfect în ținutele preferate. Dar dacă ești în căutarea unui look urban, cool, de star rock’n’roll, gama ECCO TREDTREY este ceea ce cauți, în materie de încălțăminte.

 

Mai ales acum, când viața ni s-a schimbat – parcurgem poate distanțe mai lungi mergând pe jos – așteptăm de la încălțăminte din ce în ce mai mult confort, pe tot parcursul zilei. Tocmai de aceea ECCO vine cu o gamă de cizme Derby, Chelsea și Combat ce au tălpi rezistente și care oferă un confort de neegalat. Și urmează trendul, condiție obligatorie întrucât este concepută pentru tineri, conștienți de stil, care caută o cizmă care adauge un plus aspectului urban care este acum în trend. Cu ECCO TREDTREY, beneficizei de confort, durabilitate și aderență excepționale, fără a compromite stilul care te definește.

În plus este dotată cu o serie de tehnologii și materiale inovatoare ce îi îmbunătățesc aspectul progresiv, în timp ce tehnologia TrayTech oferă un confort sporit de fiecare dată când le porți.

De asemenea, unele dintre cizmele din această gamă prezintă tehnologia impermeabilă ECCO HM100K.

 

 

Versatile, deci ușor de integrat în orice ținută, de la primele ore până la ceasuri târzii, toate  ghetele din gamă sunt realizate folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care: asigură un echilibru fin între amortizare și recul; oferă o potrivire naturală; garantează durabilitatea acestui produs.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, descoperiți întreaga colecţie pe site

 

Leave a Reply