Manifestă-ți iubirea cu un dar de la Sabon!

De cum se sfârșește Ianuarie gândul începe să ne umble la primăvară, iubire, renaștere, flori. Și cum pentru mulți luna aceasta este mai ales despre iubire, Sabon ne propune să ne manifestăm dragostea față de persoanele apropiate oferindu-le un mic dar parfumat.  

Pentru ca sărbătoarea iubirii fie desăvârșită, Sabon îți oferă, ca de fiecare dată, o colecție special dezvoltată: Le petit jardin de rosesinspirată de pasiunea pe care regina Maria Antoaneta a nutrit-o pentru aceste flori când a creat magnifica grădină „Le Petit trianon“ din Versailles, un loc magic de regăsire.

 

Și cum trăim vremuri speciale, sunt convinsă că fiecare dintre noi își îngaduie, din când în când, să viseze. De exemplu, la ocochetă grădină de trandafiri, unde te poți plimba nestingherită, bucurându-te de savoarea parfumului vindecător al florilor. Cu Sabon chiar poți face acest lucru, descoperind cele trei arome minunate reunite în noua gamă: White Rose, Green Rose și Rose Teaperenitate, feminitate, farmec, glam și modernitate.

Nuanțe aromate ale aceluiași sentiment profund de serenitate și romantism etern, cele 3 parfumuri încântătoare pot fi experimentate sub forma tuturor produselor tale preferate pentrucorp și cămin: ulei de duș, exfoliant de corp, lapte de corp, EAU de SABON, cremă de mâini, bulgăre mineral, aromă de cameră.

Aroma White Rose ( ediție limitată) te va învălui cu un mix nobil realizat din bergamotă proaspătă, trandafirul alb grațios, iasomie delicată și mosc aromat.

În Green Rose vei descoperi un buchet suav înmiresmat de petalele trandafirilor englezești. Aroma tonică de lămâi e pusă în valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc, lăsând pe piele un miros proaspăt și luminos.

Iar dacă îți plac parfumurile accentuat florale, imainează-ți mirosul unui buchet dulce de trandafiri de mai! Aceasta este aroma Rose Tea, prin care simțurile îți sunt răsfățate cu notele fructate și acidulate de rodie și zmeură delicioasă, urmate de mirosul fin de trandafiri de mai și de nuanțe cremoase de vanilie, ce lasă pe piele o adiere dulce-florală.

Iar dacă ești nesigură în alegerea produselor perfecte pentru a le face cadou, Sabon ți-a pregătit o gamă încântătoare de seturi-cadou, ce cuprind delicii cu parfum de trandafiri. Fiecare set-cadou e o invitație la răsfăț și senzualitate.

 Pășește într-un magazin Sabon sau intră pe www.sabon.ro și bucură-te de Luna Iubirii.

 

Leave a Reply