Exfoliantele Sabon te fac să “Fall in…scrubs!”

Propunerea Sabon pentru această lună este descoperirea secretului suprem al frumuseții pielii, de fapt cel mai important pas în ritualul de beauty: exfolierea. Pentru a te bucura de o piele luminoasă și sănătoasă, Sabon oferă o gamă de 5 exfoliante esențiale pentru o piele curată – bine cunoscutul exfoliant de corp, cel pentru scalp, cel pentru ten, cel pentru mâini și cel pentru picioare.

 

 Exfolierea ajută la eliminarea straturilor superioare moarte ale pielii, la oxigenarea și revitalizarea celulelor. Cu timpul, celulele moarte nu mai sunt îndepărtate în mod natural și se adună la suprafața pielii, provocând înfundarea porilor, iar pielea capătă un aspect tern. Exfolierea este o modalitate de a îndepărta aceste celule, astfel încât pielea să recapete un aspect curat și sănătos

 În 1997, Sabon crea legendarul exfoliant pentru corp, de origine 98% naturală și vegană, în care se regăsea o combinație senzațională de săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri botanice prețioase. Astăzi, acest scrub minunat a devenit bestseller la nivel mondial.

 

Pentru o rutină completă de îngrijire, următorul pas este un tratament profund al scalpului. Exfoliantul Sabon pentru scalp este un tratament unic 2 în 1, care conferă un păr frumos și sănătos. Acest scrub inovator îndepărtează toate celulele moarte ale pielii, toxinele și impuritățile de pe suprafața scalpului. În plus, formula exfoliantului include mentol, pentru o senzație imediată de prospețime și răcoare.

 

Ritualul de beauty continuă cu Exfoliant de față 2 în 1 pentru ca tu să obții o curățare profundă și un ten impecabil. Formula cremoasă și care nu usucă tenul este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfați, uleiuri minerale, parabeni sau silicon, și e îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho.

Alături de Sabon poți contribui la o planetă mai verde și mai curată. Explorează-ți creativitatea, pune în valoare recipientele produselor Sabon, dându-le o nouă întrebuințare. Borcanele de sticlă pot să devină fie jardinieră, fie spațiu pentru accesoriile tale preferate sau orice alt rol creativ dorești să le atribui, contribuind astfel la reducerea drastică a cantității de deșeuri.

 

Pentru o piele din cap până-n picioare protejată, hidratată și purificată și pentru grija pe care o porți față de tot ceea ce te înconjoară, descoperă gama completă de produse în magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro !

 

Leave a Reply