Parteneriat între Castrol și XING Mobility

Conform anticipărilor actuale, în anul 2050, 80% din totalul autovehiculelor va fi electric, motiv pentru numeroase companii să își dezvolte tehnologiile și produsele pentru acest domeniu.

Castrol, producător al gamei de lichide avansate Castrol ON pentru autovehicule electrice, a anunțat recent un parteneriat cu XING Mobility, pentru dezvoltarea tehnologiei fluidelor de management termic avansate, care să asigure răcirea bateriilor prin imersiune. Tehnologia va îmbunătăți performanțele sistemului de baterii, oferind energie și siguranță fără precedent, și va stimula piața autovehiculelor electrice.

XING Mobility este un furnizor de sisteme de baterii pentru autovehicule electrice și de grupuri motopropulsoare pentru aplicații specializate. Tehnologia sa de vârf imersează direct celulele acumulatorilor litiu-ion disponibili pe scară largă într-un lichid termic. Compania taiwaneză oferă o gamă de produse tehnologice pentru transmisii, precum și servicii de inginerie concepute pentru a sprijini orice producător auto în vederea adoptării propulsiei electrice.

Lichidul termic pentru autovehicule electrice Castrol ON este circulat prin sistemul de baterii XING Mobility, cu un debit dinamic, pentru a asigura un management termic superior al bateriei, care permite o eficiență îmbunătățită și este special concepută pentru a satisface specificațiile, condițiile și cerințele de siguranță extrem de exigente ale acestor aplicații.

Gama Castrol ON va permite atingerea celor trei puncte cheie necesare pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice: un timp de încărcare de 31 de minute; o autonomie de 469 kilometri; un preț de pornire de 36.000 dolari.

Leave a Reply