Yves Rocher – demachiere și curățare a tenului pe bază de activi vegetali din Bretania

Pielea, cel mai mare organ al omului, care reprezintă cam 16% din organismul uman, este probabil cel mai frecvent abordat subiect în toate materialele destinate îngrijirii frumuseții. Deși multe secrete i-au fost dezvăluite, pielea continuă să fie în centrul atenției cercetării și industriei de frumusețe și pentru întreținerea acesteia apar mereu produse inovative. Yves Rocher propune noi game de produse pentru curățarea și demachierea tenului, ce conțin cel puțin 94 % ingrediente naturale și 96%  biodegradabile.

Pielea adăpostește o floră cutanată ce trăiește la suprafaţa sa, la nivelul celor mai superficiale straturi. Microorganismele ce îl compun se dezvoltă în mod comensal, adică depind de gazda lor, fără a reprezenta un pericol pentru aceasta din urmă, prin consumarea producţiei naturale a pielii de celule moarte sau sebum. Acestea joacă un rol esenţial în lupta împotriva microorganismelor patogene. Într-adevăr, o altă așa-numită floră tranzitorie se instalează pe piele în timpul zilei și poate include ea însăși germeni care se dezvoltă în detrimentul gazdei lor, consumând elemente vitale.
Prin urmare, pielea sănătoasă nu este doar rezultatul unei succesiuni de straturi celulare prezervate, ci este în mod egal și rezultatul unui echilibru armonios al florei sale cutanate.

Pentru a sprijini menținerea acestui echilibru, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecţionat o micro-algă și 4 plante cu proprietăţi fabuloase, pe care se bazează aceste produse de demachiere și curățare. Ei au reinventat procesul de curăţare a tenului prin dezvoltarea unei game complete de demachiante și produse pentru curăţare, cu ingrediente active vegetale din Bretania, locul nostru de origine, adaptate tuturor nevoilor, indiferent de tipul de ten, de vârstă,  gen, stil de viaţă sau dorinţele de frumuseţeale fiecăruia. 

TETRASELMIS
Proprietăţile sale oxigenante* și antioxidante* sunt extraordinare. Această micro-algă ajută la detoxifierea tenului. Mai bine oxigenat și protejat durabil, tenul strălucește de sănătate.
MENTĂ PIPERATĂ
Proprietăţile sale răcoritoare excepţionale sunt deosebit de potrivite pentru demachierea tenului gras.
ALBĂSTRELE
Proprietăţile lor de calmare* și de protecţie* sunt special adaptate pentru demachierea blândă și eficientă a zonei sensibile din jurul ochilor.
MUȘEŢEL
Utilizat într-un duo de ingrediente active 100% vegetale (hidrosol ce reduce sensibilitatea cutanată* și oleat
ce stimulează capacităţile de apărare ale pielii* și capacităţile de reparare ale acesteia*), calmează și redă putere tenului sensibil.
GĂLBENELE
Proprietăţile de regenerare* și de netezire* fac din această plantă aliatul perfect pentru îndepărtarea machiajului de pe tenul matur. Prin stimularea atât a reînnoirii keratinocitelor, cât și a fibroblastelor din piele, extractul uleios de Gălbenele regenerează celulele tenului.

*teste in vitro

Gama PURE ALGUE


Spumă pentru curățarea și oxigenarea tenului

Flacon-pompa 150 ml

Pret 45 ron

 

Gel marin demachiant 3 în 1

Tub 150 ml

Pret 45 ron

 

Mască pentru hidratarea și oxigenarea tenului

Tub 75 ml

Pret 45 ron

 

 


Apă micelară demachiantă 2 în 1

Flacon 400 ml

Pret 49 ron

 

Gama PURE CAMOMILLE

 

Ulei demachiant cu efect calmant

Flacon 150 ml

Pret 45 ron

 

Cremă demachiantă cu efect calmant

Tub 125 ml

Pret 37 ron

Apă micelară demachiantă cu efect calmant

Flacon 400 ml

Pret 45 ron

 

Gama PURE CALENDULA

 

Loțiune cu efect de netezire cu Gălbenele Bio

Flacon 400 ml

Pret 45 ron

 

Gel purificator pentru curățarea tenului

Flacon-pompa 390 ml

Pret 49 ron

 

Gama PURE MENTHE

Loțiune matifiantă

Flacon 150 ml

Pret 32 ron

Mască pentru curățarea porilor cu Cărbune Vegetal

Tub 75 ml

Pret 45 ron

 

Gama PUR BLEUET

Demachiant expres pentru ochi

Flacon 200 ml

Pret 39 ron

 

Demachiant delicat pentru ochi sensibili

Flacon 100 ml

Pret 25 ron

 

Apă florală de Albăstrele Bio

Flacon 150 ml

Pret 59 ron

 

Ce aduc în plus aceste game?

Au formule bogate în ingrediente naturale de 94% până la 95%; Biodegrabilitate garantată; Texturi pentru toate dorințele de frumusețe; Ambalaje concepute ecologic; Un nou branding – fresh și vesel.

 


Leave a Reply