O călătorie parfumată de la tradiție la modernitate, cu noua colecție Sabon

 

Inspirat de vibrațiile contrastante din Tokyo, SABON a creat o nouă colecție în ediție limitatăpentru a celebra frumusețea și arta și pentru a transforma fiecare produs într-un dar oferit cu mare artă.

În timp ce explorezi noua colecție Tokyo, te încearcă un sentiment de uimire, senzația oriceeste posibil. Bucăți de istorie și tradiție se regăsesc alături de elemente moderne, noi și inovatoare.

Din momentul în care pășești pe străzile din Tokyo, frumusețea metropole nipone ți se dezvăluietreptat în imagini vii, hipnotice, de caleidoscop al culturii pop, în culorile vibrante ale arteimoderne, unde strălucirile de neon întâlnesc natura în freamătul copacilor și florilor.

Odată cu noua colecție în ediție limitată SABON TOKYO 2021, vei descoperi un universpoetic, modern, unic, îți vei lăsa corpul și spiritul învăluite de parfumul luminos „Clear Dream”, pentru a te reconecta profund cu minunile naturii contopite cu aerul boem al legendarului oraș japonez.

Clear Dream- parfumul unic al colecției

Un parfum proaspăt, ce te poartă cu gândul către un tărâm cu aer tare, scăldat de un soare strălucitor. Notele de lămâie și iasomie se asortează verii și împrumută din nuanțele vii șiluminoase ale celui mai fierbinte anotimp. Moscul și chihlimbarul completează tabloul aromelor cu o senzație profundă de confort și armonie.

Un parfum expresie a unei zile însorite, în care străbați cărări de munte, iar o adiere de vântsălbatic se joacă în părul tău.

Note de vârf: lămâie, note verzi Note de mijloc: iasomie, flori de portocal, aldehideNote de bază: lemn de guaiac, mosc, ambră, heliotrop

 

Produsele colecției

Parfumul proaspăt Clear Dream celebrează atmosfera din Tokyo și învăluie toate produsele Sabon pentru corp și casă deja legendare, regăsindu-se și-n elegante seturi-cadou pentru tine sau pentru cineva drag.

 

Ulei de duș

Revigorează uleiurile naturale ale pielii, pe măsură ce o protejezi, o hrănești și o răsfeți cu acestulei de duș cu parfum îmbietor.

E infuzat cu patru uleiuri botanice; măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, conține omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D ce regenerează pielea, lăsând-o ultra-moale și mătăsoasă. (300 ml) 

 

Exfoliant de corp 

Scrub-ul nostru legendar e special creat pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Cu un conținutridicat de sare din Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanicemigdale, jojoba, andiroba și acai, exfoliantul de corp îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. (320 g)

Body Gelée

E un gel de corp răcoritor, fin și delicat. Formula care se absoarbe ușor în piele e îmbogățită cu ulei de avocado hidratant și extract de Aloe Vera ce oferă o senzație de prospețime la fiecare aplicare. (200 ml)

 

Cremă de mâini

Are un conținut bogat de unt de Shea și extract de Aloe Vera, protejând astfel pielea delicatămâinilor și oferindu-i imediat hidratare și finețe. Pielea absoarbe ușor această cremă, iar mâinile rămân catifelate mult timp. (30 ml)

 

Spray pentru păr

Special formulat cu un procent scăzut de alcool și îmbogățit cu extract nutritiv de Jojoba, spray-ul pentru păr protejează împotriva agresiunilor externe, previne uscăciunea și minimizează electrizarea, în timp ce învăluie părul cu un parfum proaspăt și de lungă durată. Poți lua cu tine oriunde sticla de mici dimensiuni, pentru a-ți împrospăta părul de câte ori e nevoie. (30 ml)

EAU de SABON 

Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau părcu aroma „Clear Dream”. Un produs mai concentrat decât o apă de corp, dar totuși mai puținconcentrat decât un parfum tradițional, pentru a oferi un prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. E parfumul ideal pentru vară! Recipientul  elegant de sticlă e ambalat într-o punguță șic din bumbac veritabil. (80 ml)

Aromă de cameră

Aroma Clear Dream învăluie delicat orice spațiu, pentru o atmosferă văratică și fresh, iar difuzorul elegant de aromă devine un luxos obiect de decor. (250 ml)

Parfum pentru textile

Răspândește în jur atmosfera din Tokyo cu parfumul delicat al ediției noastre limitate Clear Dream! Parfumul pentru textile oferă un aer proaspăt lenjeriei, pernelor, perdelelor și prosoapelor tale.

 

Treats of Tokyo- Gift Set

Acest elegant set-cadou reunește cinci dintre bestsellerurile Sabon: Ulei de duș (100 ml), Exfoliant de corp (60 g), Body Gelée (30 ml), Cremă de mâini (30 ml) și EAU de SABON (8 ml), toate cu aroma proaspătă Clear Dream în ediție limitată. Oferă-ți în dar o experiență de îngrijire completă și răsfăț total sau  o surpriză frumoasă cuiva drag.   

 

Set-cadou „Tokyo Days“ 

Acest set cadou special conține tot ce este necesar pentru o rutină completă de răsfăț și îngrijirecu parfumul Clear Dream: ulei de duș pentru hrănire și curățare (100 ml), exfoliant de corp (60 g) pentru rejuvenarea pielii și un Body Gelée răcoritor, ce-ți menține pielea netedă și hidratată zi de vară până-n seară.

Acest set-cadou încântător conține cele mai iubite produse ale gamei Green Rose, pentru un ritual de îngrijire în trei pași ce menține pielea tânără și fină

Pasul 1- curăță cu uleiul de duș (50 ml), 

Pasul 2 – exfoliază cu scrubul de corp (60 g), 

Pasul 3 – hidratează pielea și oferă-i sclipiri de mătase cu cel mai delicat lapte de corp  (50 ml)

 

Set-cadouParfum de Tokyo“

Trei mini-ape de toaletă (3x8ml) cu aroma Clear Dream în ediție limitată, ușor de purtat și la propriu, și la figurat .

 

Nu ai găsit cadoul perfect?

Alege produsele preferate și creează tu cadoul ideal, cu ajutorul unei cutii Tokyo Celebration asortate.

În magazine și online pe www.sabon.ro

 

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii șirelaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şimagie într-o viață atât de agitată.

 

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folositeşi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediuluiînconjurător.

 

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formăplină de înțelesuri a expresiei personale.

 

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply