MOSCUT te ferește de țânțari!

Ador vara, îmi place lumina strălucitoare și bogăția de culori și arome. Chiar și căldura o tolerez mai bine decât frigul. Dar ce nu tolerez deloc sunt țânțarii. Și sunt mereu în căutare de remedii eficiente împotriva înțepăturilor lor sau de calmare a acestora, când inevitabilul se produce. Azi, despre Moscut, un repelent din ingrediente naturale.

 

 Mă bucur de vară, de soare și de îmbrăcămintea lejeră. Dar mai fiecărei ținute îi asortez un flacon de repelent, care alătură parfumului preferat un damf de insecticid. Pentru că nu suport țânțarii, iar ei mă consideră de-a dreptul irezistibilă. 

Micile și enervantele insecte nu numai că sunt zgomotoase, dar și înțeapă și astfel pot reprezenta vectori de transmitere pentru mai multe tipuri de boli. Și chiar fără să transmită boli, reacțiile de la nivelul pielii, în locurile în care țânțarii înțeapă, acele mâncărimi, sunt suficient de neplăcute, atât pentru o persoană adultă, cât și pentru copii. Mai ales că, în cazul acestora din urmă, scărpinatul insistent provoacă leziuni, iar leziunile se pot suprainfecta, ceea ce complică lucrurile și pot transforma o banală înțepătură în ceva mai serios.

 

MOSCUT este o soluție naturală, ce pare să asigure protecția de care am nevoie. Cele două ingrediente, uleiul de cuișoare și vitamina E oferă produsului o dublă acțiune: pe de o parte, protecție naturală împotriva insectelor pe tot parcursul zilei, și pe de altă parte acțiune emolientă pentru piele.

Acțiunea intensivă a uleiului de cuișoare se datorează mirosului puternic care afectează receptorii sensibili ai țânțarilor și îi ține la distanță. În plus, are si proprietăți antiinflamatoare. Celălalt ingredient, vitamina E, are efect antioxidant, avand un rol benefic la nivelul pielii.

MOSCUT este pentru uz exclusiv extern, fiind bine tolerat de orice tip de piele. Se recomandă reaplicarea produsului atunci când eficiența începe să scadă. Poate fi utilizat și în cazul copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Se recomandă evitarea contactului cu ochii și aplicarea produsului atunci când  pielea este arsă de soare, iritată sau cu leziuni deschise.

Pleci în vacanță, stai în grădină sau ieși în oraș la terasă? MOSCUT să fie mereu cu tine. 

Leave a Reply