Clarfon oferă soluții optime pentru pacienții cu laringectomie

Clarfon înțelege nevoia pacienților care sunt afectate de laringectomie și oferă sprijin în obținerea de dispozitive medicale de calitate, de la cei mai buni producători, inclusiv filtre HME, care sunt decontate prin CAS 100%. Luna aceasta firma oferă un discount de 50% la aparatele de top din oferta sa.

Persoanele care suferă de laringectomie totală se confruntă cu lipsa laringelui și separarea căilor respiratorii din gură, nas și esofag. În cazul celei parțiale, numai o porțiune din laringe este îndepărtată, dar indiferent de tipul de larigectomie, pacientul care se confruntă cu această maladie are nevoie de tot sprijinul moral și financiar, pentru o recuperare eficientă.

Grupa de vârstă cea mai afectată de această maladie se regăsește între 50 și 70 de ani, iar statisticile din domeniu sugerează că o pondere ridicată de pacienții care prezintă această afecțiune sunt bărbați, 87% la nivel european.

Deoarece tratamentul pentru vindecarea laringectomiei poate deveni destul de costisitor, Clarfon aduce soluţii medicale optime pentru pacienții săi. Sănătatea pacientului laringectomizat este pusă de pe primul loc de Clarfon, care încurajează folosirea de dispozitive medicale de calitate, de la cei mai buni producători. Din acest motiv, filtrele HME Heat Moisture Exchange, care sunt produse de bază în vederea recuperării, sunt decontate prin CAS 100%. Compania este furnizor şi pentru alte dispozitive medicale ORL, precum proteze auditive reincarcabile, ce pot fi găsite la prețuri accesibile.

Leave a Reply