Gama Expert de la Yves Rocher oprește căderea părului

Odată cu venirea toamnei, Yves Rocher propune o gamă de produse dedicate îngrijirii părului. Gama Expert conține șampon, balsam si tratament împotriva căderii părului. Imaginea acestei campanii Yves Rocher este actorul de origine turcă, Alp Navruz. 

 

Produsele din gama dedicată păstrării podoabei capilare conțin: peste 98% ingrediente de origine naturală; bază de curățare de origine vegetală; 
 formulă testată sub control dermatologic.

Gama Expert împotriva căderii părului este compusă din:

Șampon fortifiant împotriva căderii părului

Preț: 29.90 RON

Acest șampon îmbogățit cu extract de Lupin alb curăță cu delicatețe, fortifică și încetinește mecanismul de cădere a părului*. Iar pentru că părul frumos este rezultatul unui scalp sănătos, am integrat în inima tuturor formulelor de îngrijire a părului extractul de Agave. Acest ingredient activ, inedit în cosmetică, dublează microcirculația de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos.

Textura sa fresh, fără silicon, permite o spălare ușoară, iar capacul său plat facilitează utilizarea produsului până la ultima picătură.

Balsam fortifiant împotriva căderii părului

Preț: 29.90 RON

La fel ca șamponul, balsamul este îmbogățit cu extract de Lupin alb si extract de Agave. Descurcă părul cu lejeritate și îl fortifică pentru a-i conferi rezistență.

Cură intensivă anti-căderea părului

Preț: 95 RON

Cura intensivă îmbogățită cu extract de Lupin alb și extract de Agave, acționează asupra celor 3 cauze ale căderii părului: înmulțește numărul de fire de păr în fază de creștere; sporește creșterea părului; încetinește mecanismul de cădere a părului.

Imaginea acestei game este actorul de origine turcă, Alp Navruz. Fanii din România il cunosc pe acesta din serialul de mare succes « Ține-mă de mână! » difuzat în trecut de Happy Channel, urmând să îl revadă în curând si pe Kanal D în serialul « Zumruduanka ».

Leave a Reply