Meteor Press a pregătit cărți amuzante pentru copii, bune de strecurat în sacul Moșului

Editura Meteor s-a pregătit deja pentru sărbători, lansând trei cărți jucăușe și amuzante, cu un design atrăgător, dedicate celor mici. Volumul “Micul autobuz roșu” este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani iar celelalte două sunt destinate celor între 3 și ani – “Globul magic al Moșului” și “Crăciunul magic al ursulețului”. 
 

Micul autobuz roșu în oraș este o carte deosebită, bogat ilustrată, care invită la căutare și visare copii și adulțideopotrivă. Aceștia pot găsi între paginile ei numeroase mici scene ascunse și se pot bucura de perspective  spectaculoase ale orașului. Imaginile sunt create de ilustratoarea de succes Doris Eisenburger iar cartea este considerată a fi o capodoperă.

 Micul autobuz roșu este un vehicul foarte special: poate circula pe drum, poate zbura în aer și pluti pe apă. Este condus de mătușa Lidia, iar astăzi explorează orașul alături de câțiva copii  șianimale de companie. Au multe de descoperit: pe traseu pasagerii coboară, admiră atracțiileturistice și le vizitează. În fiecare dintre aceste locuri, ei găsesc și figura unui dragon. Oare ce semnificație are acesta

– Daaa! Eliza, Ema, Luca și Vlad sunt bucuroși, fiindcă astăzi pleacă să exploreze orașul împreună cu mătușa Lidia și micul ei autobuz roșu. Îi însoțesc coatiul Kuki, pisica Samira și papagalul Pepe. Mătușa Lidia locuiește la înălțime, într-o vilă aflată în copac, iar micul ei autobuz roșu îi așteaptă în garaj cu plinul făcut. Este un vehicul neobișnuit, pe care l-a construit chiar mătușa Lidia. Toți sunt nerăbdători: oare astăzi vor afla ce taine ascunde orașul lor?”

“Globul magic al Moșului” este o carte ingenios ilustrată de Ned Taylor, dedicată celor mai mici cititori.  
Acțiunea sa îi plasează pe copii într-o poveste de iarnă, în care 
Moș Crăciun e rănit și nu mai poate împărți cadourile, așa că are nevoie mai mult ca oricând de prietenii săi. Oare pot ei salva Craciunul cu ajutorul unui dar special?
Distrați-vă alături de cei mici și descoperiți aventura și dragostea de prieteni.

“Crăciunul magic al ursulețului” este o altă încântătoare poveste de sărbători. Vine Crăciunul, dar urșulețul nu e încântat, pentru că el crede că nu va mai primi daruri anul acesta, întrucât a fost un pic cam obraznic.
O să vină oare Moșul în cele din urmă? Suspansul și bucuria fac deliciul acestei lecturi dedicate copiilor aflați în grupa de vârsta 3-5 ani. 
Toate cele trei volume pot fi comandate de pe www.librarul.ro și www.meteorpress.ro

 

Leave a Reply