La MAM Bricolaj, Black Friday durează 15 zile

De Black Friday, la MAM Bricolaj puteți realiza amenajarea spațiului cu prețuri reduse la accesorii pentru mobilier și electrice, pe o perioadă extinsă între 15 și 30 noiembrie, în cele trei magazine fizice, cât și online.

Mereu atent la necesitățile consumatorilor, retailer-ul de materiale MAM Bricolaj a decis anul acesta să vina în ajutorul acestora cu o campanie de Black Friday extinsă între 1530 noiembrie, pentru a le susține proiectele de amenajare interioară. Prin această campanie de 15 zile MAM Bricolaj oferă tuturor clienților șansa de a beneficia de reducerile de Black Friday în condiții de maximă siguranță, în contextul pandemiei, cu respectarea distanțării fizice în magazine.

Ne-am asigurat că avem suficiente stocuri în magazine pentru produsele incluse în campania de Black Friday astfel încât clienții noștri să-și poată programa cumpărăturile fără grijă și fără presiunea timpului. Singura preocupare a acestora trebuie să fie să descopere în oferta noastră cea mai bună soluție de produs pentru proiectul lor. Și, pe lângă reducerile pregătite, le vor fi alături în acest demers și consultanții noștri cu cele mai bune sfaturi și idei de amenajare. Reducerile sunt, disponibile și în magazinul nostru online, pentru a veni în ajutorul celor care preferă cumpărăturile din confortul propriei case”, a declarat Cristian Găvan, fondatorul MAM Bricolaj.

Campania include reduceri de până la 50%, atât pentru articole din cele trei magazine fizice, cât și online. Vedetele Black Friday MAM Bricolaj sunt accesoriile pentru mobilă, atât de versatile și utile în modificările și îmbunătățirile dintr-o gospodărie, fie că vorbim despre locuințe de tip apartament sau casă: balamale, scurgătoare de vase, coșuri pentru colectare selectivă a deșeurilor, rafturi, lifturi pentru haine, panouri decorative, truse de scule, mașini de găurit, saltele, blaturi.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea. Compania a raportat o cifră de afaceri de 24,9 milioane de lei la încheierea primului semestru al 2021, cu 47,7% mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Din luna ianuarie a acestui an, MAM Bricolaj este listat la Bursa de Valori București.

 

Leave a Reply