Colecția CUPPER Ediție Specială de Iarnă aduce bucurie cu fiecare ceașcă

Nu este un secret că apreciez un ceai bun, băut în compania unei prietene, sau în timp ce mă delectez cu o lectură sau un film. Și este important ca ceaiul pe care îl beau sau îl ofer să fie savuros și sănătos, în combinația ideală de plante cultivate organic și prelucrate fără chimicale, cum este ceaiul Cupper.

Recunosc, când merg în Marea Britanie inspectez rafturile magazinelor să văd ce ceaiuri mai deosebite descopăr. Combinațiile Clipper, cum este numit acolo ceaiul Cupper, mi-au fost mai mereu pe plac și el a devenit aproape nelipsit din casa mea. 
Dar ediția limitată de iarnă, care conține trei combinații care îți încălzesc trupul și sufletul, este pur și simplu seducătoare! 
Ceaiurile CUPPER le găsim în marile lanțuri de magazine, la raionul de produse BIO, în magazinele online de produse BIO și naturiste sau pe www.nutrivita.ro

INFUZIE BIO PORTOCALĂ – SCORȚIȘOARĂ (20x2g)  Când furtunile de zăpadă fluieră în jurul caselor, savurează acest ceai de condimente, care combină gustul de iarnă cu gustul fructat de portocală și cu o notă fină de scorțișoară. Ingrediente: scorțișoară* 40%, rooibos*, rădăcină de lemn dulce*, hibiscus alb*, aromă naturală de portocală 5%, coajă de portocală* 2%, rădăcină de cicoare*, cuișoare*. *Ceai certificat ecologic condimentat cu scorțișoară, portocală și arome naturale.  Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

INFUZIE BIO ȘTRUDEL MĂR – SCORȚIȘOARĂ (20×2,5g) Parfumul ceaiului bio miroase a iarnă cu mere și scorțișoară, și îți amintește de un moment relaxant de ceai cu ștrudel cu mere.Ingrediente: hibiscus*, măr* 25%, scorțișoară* 16%, maceșe *, aromă naturală de mere 5%, coajă de cacao*, rădăcină de cicoare*, aromă naturală de lămâie*, frunze de stevie*, anason stelat*. *Ceai certificat ecologic din fructe cu mere, scorțișoară și arome naturale.

INFUZIE BIO MERIȘOR – SCORȚIȘOARĂ (20x2g) Ce ar putea fi mai frumos decât o ceașcă cu ceai fierbinte după o lungă plimbare de iarnă? Amestecul fin de scorțișoară picantă, anason stelat de Crăciun și fructe de pădure dulci amintește de magia lunilor de iarnăIngrediente: hibiscus*, scorțișoară* 22%, rădăcină de lemn dulce*, maceșe*, cuișoare*, aromă naturală de portocală 4%, anason stelat* 3%, coajă de portocală*, afine* 1%, aromă naturală de coacăz negru 1%. *Ceai certificat ecologic de fructe cu scorțișoară, anason stelat, afine și arome naturale. Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

Tips&Tricks

Mod de preparare: 1 pliculeț de fructe se infuzează cu apă clocotită, timp de 7-8 minute.

Preț atractiv: CUPPER ceai bio are un preț recomandat atractiv pentru consumatori: 17,60 lei/cutia de 20 pliculețe, la același nivel cu brandurile non-bio.

Reducere: dacă vă tentează, până la 31.12.2021 obțineți o reducere de 10% cu codul CUPPER10 pe www.nutrivita.ro.

 

 

Leave a Reply