Fabuloasele colecții de Crăciun de la Sabon

A sosit acea perioadă a anului în care ne pregătim să facem daruri, să-i bucurăm pe ceilalți și implicit pe noi, cu surprize. SABON a creat o colecție de Sărbători ce conține “Tot ce-ți poți imagina!” Și a lansat și Calendarul de Advent, o cutie magică cu 24 de ușițe ce ascund surprize – cele mai îndrăgite și apreciate produse, pentru ritualul tău de frumusețe, sau pentru a face un cadou memorabil.

Inspirată de optimismul îndrăzneț și imaginația fără margini a anilor ‘60, acele timpuri legendare în care domneau entuziasmul și spiritul liber, noua colecție  SABON de sărbătoare ne arată că totul este posibil.

Acum este momentul să te alături marii revoluții a imaginației SABON și să împărtășești cu cei dragi magia sărbătorilor.

Golden Delights – Parfumul colecției

Descoperă un mix de arome dulci, festive, pentru o experiență olfactivă absolut magică!

Inspirat de aerul vibrant și opulent al tradițiilor sărbătorilor de iarnă, acest amestec armonios de arome combină mirosul acidulat de clementină proaspătă cu dulceața bogată a ciocolatei, pentru a obține un parfum original ce te poartă într-o lume magică, unde orice îți imaginezi este posibil.

Notele de vârf picante, de citrice, sunt perfect echilibrate de o inimă de ciocolată intensă, bogată, accentuată de nuanțe senzuale de iasomie și migdale, în timp ce vanilia rafinată și mătăsoasă oferă un finiș cald și reconfortant unei experiențe de suprem răsfăț.

Note de vârf: Lime, Ghimbir, Clementine | Note de mijloc: Migdale, Iasomie, Caramel, Ciocolată |  Note de bază: Vanilie Bourbon

Colecția de cadouri

Sezonul de sărbători este despre a oferi. În cinstea acestui sezon tradițional al cadourilor, SABON lansează o selecție spectaculoasă de noi seturi-cadou, toate asamblate manual, cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, pentru ca maratonul cumpărăturilor de Crăciun să fie o încântare!

Set-cadou Cosmic Dream

Un parfum festiv și două dintre produsele noastre best-seller. Loțiune de corp și ulei de duș, în ediție limitată „Golden Delights”, un parfum de clementină picantă și note bogate de ciocolată, pentru îngrijire și răsfăț de zile mari.

Conține:

• Loțiune de corp 50ml

• Ulei de duș 100 ml

Set-cadou Golden Duo

Un set cadou încântător, două delicii pentru corp: iconicul și delicatul nostru exfoliant și un ulei de duș, în ediția limitată „Golden Delights”.

Conține:

Exfoliant de corp 60 g

Ulei de duș 100 ml

Calendar Advent

Începe numărătoarea inversă a sărbătorilor de iarnă cu noul nostru calendar Advent și descoperă 24 de mici comori! În spatele fiecărei ușițe se ascunde o mică tratație pentru corp sau un miniprodus pentru baie. Cadoul perfect pentru cei dragi, un răsfăț total pentru tine!

Exfoliant pentru față 2 în 1 – Portocală vibrantă

Ediție limitată a exfoliantului pentru față!

Curățarea este cheia pentru o piele sănătoasă și un ten minunat, iar acest scrub pentru ten în ediție limitată portocalie curăță, purifică și netezește delicat pielea, lăsând-o curată, moale, suplă și echilibrată. Formula cremoasă și care nu usucă este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfați, parabeni, uleiuri minerale și silicon, și e îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho, ce lucrează împreună armonios pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i, în același timp, echilibrul natural. Prin exfolierea ușoară și îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de jojoba, pielea e stimulată și purificată, iar rezultatul va fi un ten luminos și proaspăt. Acest nou scrub pentru ten este îmbogățit și parfumat în mod natural cu ulei esențial pur de
portocală dulce, un elixir care revigorează toate simțurile, oferind o senzație profundă de vitalitate, tonificând atât p
ielea, cât și starea de spirit! 200 ml

Leave a Reply