Istoria unei legende – scrubul SABON

Luna Martie aduce în prim plan una dintre încântătoarele povești SABON, dar și un nou capitol inovator. În 1997, SABON a creat exfoliantul de corp – un produs magic pentru o piele fină, găzduit de un borcan generos de sticlă reutilizabilă și obținut dintr-o combinație senzațională de săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri botanice prețioase.
Azi, legendarul exfoliant de corp SABON e best seller la nivel mondial, căutat și adorat de clienții fideli de pe tot globul. Un borcan este vândut la fiecare 30 de secunde în întreaga lume.

Anul acesta, sărbătorim 25 de ani de la crearea scrubului de corp SABON

O poveste legendară, care începe cu îndrăgita sa rețetă unică. Vegan și de origine 98% naturală, fiecare borcan de exfoliant combină perfect săruri vindecătoare de la Marea Moartă, bogate în 21 de minerale naturale, cu patru uleiuri botanice prețioase: jojoba, migdale, andiroba și açai. Această textură încântătoare de sare în ulei cu dublă acțiune pare se topește în piele, eliminând celulele moarte și oferind în același timp un efect unic de netezire și strălucireAstfel, rutina zilnică de frumusețe se transformă într-un ritual aparte.

Din 1997, scrubul emblematic pentru Sabon a fost formulat astfel încât fie și o experiență olfactivă deosebită, compus fiind din ingrediente naturale alese cu meticulozitate de către ceimai prestigioși parfumieri, cu intenția de a te transpune într-o poveste magică încântătoare, surprinzătoare, multisenzorială.

 

Pentru a celebra cea de-a 25-a aniversare a noastră, toate aceste povești prețioase au fost adunate în Antologia Scrubului SABON, unde fiecare aromă te ispitește cu istoria sa unică.

Exfoliantele Sabon spun povești minunate prin gama lor de zece arome îmbătătoare și captivante:

Nuvela Green Rose prezintă o poveste de dragoste învăluită în mister, deschizând porți către o lume rafinată, plină de trandafiri.

 

Poezia “Le Voyage” (Paciuli Lavandă Vanilie) explorează lumi fantastice, pentru a descoperinoi regate încântătoare.

 

Povești Clasice cu Iasomie înfățișează o călătorie la lumina lunii, evocând sentimente de atemporalitate transcendentă.

 

Șirul poveștilor nu se oprește aici. De la farmecul serenității la fantezii palpitante, pline de viață și culoare, există o poveste cu parfum pentru fiecare emoție, pentru fiecare moment, oferind mult mai mult decât o formulă uimitoare: o călătorie completă a aromei

 Un nou capitol în aromaterapie, exfoliantul cu proprietăți aromatice

 În 2022, Sabon introduce un nou capitol în această saga în curs de desfășurare, cu două noi ediții limitate inovatoare: exfoliantele de corp aromaticeNoile exfoliante de corp aromatice nu conțin parfum, dar sunt infuzate cu un amestecexclusiv de două uleiuri esențiale pure, fiecare cu propria aromă și cu un efect unic asupra stării de spirit. Nu este magie, este aromaterapie, spun experții. 

Fiecare amestec a fost creat de un un expert în aromaterapie francez, pentru a obține cea maibună combinație de uleiuri esențiale și pentru a oferi un rezultat eficient de stimulare a emoțiilor pozitive.

Exfoliant AROMATIC SERENITY

Acest exfoliant de corp combină două uleiuri esențialelavandă de Provence și mandarin galben din Italia. Aromele lor ispititoare, ambele cunoscute pentru oferă armonie șiechilibru, calmează mintea și relaxează trupul.

Se recomandă utilizarea scrubului aromatic Serenity ca parte a ritualului de îngrijire corporală de seară, pentru relaxare și un somn mai bun.

 

Exfoliant AROMATIC BLISS

Acest exfoliant de corp reunește două uleiuri esențiale – geranium egiptean și cistus din Spaniaprețuite din vechime pentru aromele lor înălțătoare care revigorează corpul șimintea. Aceste parfumuri ridică vibrația fiecărei clipe, oferindu-i valoare și sens.

Îți sugerăm incluzi exfoliantul Aromatic Bliss în ritualul de îngrijire de dimineață sau ca sprijin revigorant oricând simți oboseală și ai pielea lipsită de tonus și strălucire.

Fiecare capitol din Antologia Scrubului SABON este o poartă de acces către emoții infinite și uimitoare povești cu parfum.

Acceptă invitația Sabon, pagina, înaintează în poveste și descoperă formula care îți atinge sufletul și te transpune într-un loc plin de magie

 

Leave a Reply